美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

想問有冇人飲過代餐? 那隻牌子唔會太難飲?

而又要飲幾耐先有效呢?
係邊度買?
要幾錢左右?
點飲法(一日兩餐/三餐?)

thanks x 100000000000000000!!!

thanks

侯爵府

Re: 想問有冇人飲過代餐? 那隻牌子唔會太難飲?

我試過Herbal Life 康寶來嘅代餐, 飲奶粉, 都OK, 有飽嘅感覺, 早晚都食, 加埋燒脂丸同抗脂丸, 一個月大約$700, 因為冇恆心, 所以放棄左, 但我個friend 食左一個月, 瘦左7-8磅. 你可以打去問吓點買.

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

食過康寶來,一冇食又打回原形 :-(

男爵府

環保接龍勳章

我食個隻幾好,有四種味道,頭兩星期食兩次代餐代替早,午餐,這兩星期減得比較多和快,我就減了七磅,脂肪率少了4%。之後食一餐代餐直至達到理想體重為止。一個月只需600元左右。每盒代餐都有份餐單在內。
昨天我個朋友70kg,164cm.脂肪率40%, 她開始用這代餐減肥,下星期我告訴各位她進展如何。

應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

大宅

please let us know the detail and your friend's 進展THANKS!

公爵府

好媽媽勳章

Harry媽,

Can you let us know the name of your 代餐? thanks.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

男爵府

環保接龍勳章

我食
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。

男爵府

環保接龍勳章

sandylam 寫道:
please let us know the detail and your friend's 進展THANKS!

我朋友上星期開始減肥.佢早餐食水果,下午食代餐,晚餐照常。上星期70kg. 40%脂肪. 今日69kg,38%脂肪。

男爵府

環保接龍勳章

sandylam 寫道:

我朋友上星期開始減肥.佢早餐食水果,下午食代餐,晚餐照常。上星期70kg. 40%脂肪. 今日69kg,38%脂肪。

男爵府

hi tsm,唔知你有冇聽過"slim fast",呢隻代餐係英國好普遍,周圍都有得買,我自己就係boots買多,上個月我係香港,係金鐘嘅supermarket都見到,好似大約$1xx左右,我末有呀b之前都係食佢+運動减架!!

別墅

係唔係金鐘西武地庫的supermarket - Great 呀?

thanks!

由 鍾薏媽媽 於 2004-03-19 05:40:29
hi tsm,唔知你有冇聽過"slim fast",呢隻代餐係英國好普遍,周圍都有得買,我自己就係boots買多,上個月我係香港,係金鐘嘅supermarket都見到,好似大約$1xx左右,我末有呀b之前都係食佢+運動减架!!

伯爵府

在中環一間美式超級市場我都見過"SLIM FAST"賣,好大can,都係$1xx,好抵,而真係好好味,你快d買啦,我都飲過康寶x,好難飲呀!!!!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都係飲緊Slim Fast,真係好味得多,而且都算平,我多數係英國入貨,而且我先前問過英國生產商,佢哋話暫時唔會打入香港既market,太多喇!香港都有得賣!

伯爵府

stkyo,
你咁fit都要飲???唔駛呀??

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我有好大個"是啤呔",仲有個"巨籮",其實我都係一餐半餐飲,所以都無咩瘦過,不過有時唔想食早餐,咪飲嚟頂吓肚囉!不過呢隻真係好飲好多,我最鍾意hot chocolate.

你仲fit過我啦!^_^

奀豬mami~~ 寫道:
stkyo,
你咁fit都要飲???唔駛呀??

伯爵府

咁你真係收得好埋啦
我FIT乜鬼,大肥婆呀,我又有左呀 :-P :-P
講開SLIM FAST,我最LIKE士多啤梨味,好正呀

象牙宮

恭起哂!有咗幾多個月呀?

你咁fit,生完一定keep得番。

你係中環見到有silm fast賣,係咩size架?係咪同英國個隻size一樣?

奀豬mami~~ 寫道:
咁你真係收得好埋啦
我FIT又乜鬼,大肥婆呀,我又有左呀 :-P :-P
講開SLIM FAST,我最LIKE士多啤梨味,好正呀

男爵府

hi stkyo,我都係最鍾意hot chocolate,你係唔係成日都過英國架?

象牙宮

係呀!因為我老公同親戚係個邊架,佢哋返嚟既時候我會叫佢哋幫我入貨,我個陣問過英國生產商,佢哋又話唔入貨香港,而家香港有得賣,唔知一唔一樣既呢?個size係咪大罐D?

Hot Chocolate淨係溝水飲就得,朱古力味又濃,又唔甜,好鬼死好味!

鍾薏媽媽 寫道:
hi stkyo,我都係最鍾意hot chocolate,你係唔係成日都過英國架?

伯爵府

stkyo,
我宜家有7wks呀 :-P :-P
係呀,我上次路過中環德輔道中,有一間要落地庫嘅美式超市見倒,大大罐嫁,比起英國買個d多個double呀,好鬼抵,你去look look啦!!!

首頁

尾頁

跳至