美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 想問有冇人飲過代餐? 那隻牌子唔會太難飲?

Stkyo

我就係冇買powder呀, 同埋gateway只得朱口力味. 我驚就算我用荳奶開都係偏甜, 咁就浪費了..

咁你用乜野開powder呢? slim milk? soya milk?

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我飲開個隻係Hot Chocolate味,用水沖已經okay,好香,唔甜,好好飲。

小白427 寫道:
Stkyo

我就係冇買powder呀, 同埋gateway只得朱口力味. 我驚就算我用荳奶開都係偏甜, 咁就浪費了..

咁你用乜野開powder呢? slim milk? soya milk?

大宅

小白427
如果你飲herbalife個隻, 你可以試下買隻維他無糖豆漿 (好似大盒麥精咁)架, 唔會太甜, 又平. 我以前都係用佢溝shake.
--------------------------------------------------------- (一) 賭博座談會 - $400 組別 : 1) 8月16日 2) 8月20日 時間 : 6:45pm 性別 : 男性 年齡 : 18-45歲 必須為在職人仕 需時 : 2hrs 要求: 於04年1月至今, 有試過投注賽馬或足球 (次數不限, 試過一次亦可參加) 有興趣請填回以下資料給我報名: 1) 選擇組別: 2) 中文全名: 3) 聯絡電話: 4) 年齡: 5) 平均幾耐投注足球賽事 : 6) 每場太約投注幾多錢 : 7) 通常每日會投注幾多場賽事 : 8) 會透過咩途徑下注 (請選a-f, 可多於一種): a) 香港賽馬會 b) 澳門彩票公司 c) 外圍 d) 艇仔 e) 網上投注 f) 其他 (請注明) 9) 有冇投注歐洲國家盃賽事 : 10) 如有投注歐洲國家盃賽事, 投注次數會係 a.多過以前 b.少過以前 c.不變 : 11) 有無投注賽馬, 如有, 幾耐一次 : 12) 行業 & 職位: SYNOVATE ********** (一) 家居用品訪問 $150 年齡 : 21-65歲 性別 : 男女均可 地點 : 銅鑼灣 時間 : 10:00 - 21:00 (任選60分鐘) 有興趣請留 : 1. 中文全名 : 2. 性別 : 3. 年齡 : 4. 聯絡電話 : (二) 嬰兒用品訪問 $300 日期 : AUG 時間 : 6:30 - 8:30PM 年齡 : 18歲以上已婚女性 地點 : 銅鑼灣 時間 : 10:00 - 21:00 (任選45分鐘 - 上公司接受45分鐘訪問, 第二次可在家中填寫) 要求 : 現有0-6個月之BB 有興趣請留 : 1. 中文全名 : 2. 性別 : 3. 年齡 : 4. 聯絡電話 :

大宅

我今日開始飲slimfast, 但係飲完一罐, 吾夠2,3個鐘就肚餓, 你地係吾係咁?

:wave: :wave:

複式洋房

買了罐裝slimfast,四罐即飲裝$76,citysuper有售,
剛飲完一罐,勁飽,救命!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

swany,

咁有無寫係邊度出架?

有無奶粉裝?幾多錢?

thanks.

複式洋房

I bought these from CitySuper:

Slim-Fast Instant drink
$76 for 4 cans

Slim-Fast Powder ( Must be served with milk)
$85 for 1 can

for detail please check
[url=http://www.slim-fast.com ]SLIMFAST WEBSITE[/url]

複式洋房

0112mama,

維他無糖豆漿 代替 奶 得唔得架

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

想請問有冇人知邊度可以買到Qplus? 因為我打佢哋個電話長響, 荷花會都已經冇賣!! thx!

伯爵府

Qplus好似已經冇得買,因我都問過荷花巳經冇哂貨,打去Qplus又長響,有冇媽咪知道邊樹重有得買?
如果想轉食SlimFast請給我正確地址,邊度有得買?
thank you very much! ?-(

伯爵府

請問有冇人可幫我? :cry:

別墅

swany,
請問milk chocolate /french vanilla 好味d ?
thanks !

別墅

各位,除咗中環有得賣之外,仲有冇其他地方有呀??(九龍區)
thanks !!

象牙宮

我12月份先訂Q-Plus嚟,訂咗八罐 ~~ 好耐未打過去,所以唔sure係咪無得買。

SlimFast香港我淨係聽過係中環有間super store有得買,其餘個D我係英國買返嚟 ~~

shala 寫道:
Qplus好似已經冇得買,因我都問過荷花巳經冇哂貨,打去Qplus又長響,有冇媽咪知道邊樹重有得買?
如果想轉食SlimFast請給我正確地址,邊度有得買?
thank you very much! ?-(

別墅

我用緊sunrider, 效果很好, 我喜歡佢就算瘦了, 唔用products 住, 都不會肥番,因佢係全草本, 很safe ga....我朋友係營養師, 佢自己同我一樣, 都係生左bb, 現在仍然用緊,佢會幫你調節身體, 又可瘦身, 我喜歡佢幫我慢慢瘦, 唔會傷身ma....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;53/st/20040521/n/Chloe/k/023c/age.png

別墅

HERBAL LIFE..STRAWBERRY味..唔錯!!

大宅

今日係tst citysuper 買左罐朱古力味slim fast, 要$105, 諗住聽日當早餐食!!

sunrider咩味ga? 邊樹有得賣? 幾銀?

別墅

Ocean521 .stkyo, thanks 話我知邊度有得賣 !!thanks !!
請問slim fast係咪朱古力味比雲o尼拿味好飲呀 ??
需唔需要keep住飲ga ?
thanks !!

象牙宮

khtse,

我淨係知city super有得買slim fast,同埋先前有位會員話係中環一個super store有得買,我淨係飲過朱古力味,我覺得幾好味。

我平時通常用嚟代早晨,如果想減肥就起碼要代兩餐。

伯爵府

如果powder(slim fast),係咪就咁開就飲得,唔駛加其它嘢沖,因為我份工要出街,唔係office,所以下午嗰餐會係街食,會唔會好唔方便,因為要帶住罐奶粉出街,請比啲意見.thanks

首頁

尾頁

跳至