跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 幸福女人部屋

荳荳妹妹:

真係戥你開心呀!
不過,即係咁...你平時會ja架車去邊頭兜風咁呢? 無...即係咁...呢排我都會避開下..咁o者! :-P

飲杯

大宅

dau
見你咁醒,想懶d都唔得

[size=x-large]你 真 捧! :lol: :lol: :lol:

大宅

奉勸餐餐,
短期內係香港島,最好真係行行人天橋,如果過馬路真係要等緣燈著左3秒先好過,如果離遠見到架黑色私家車左挨右挨,飄來飄去的話,最好stand behind the yellow line

jessjess,
多謝你呀!

男爵府

荳荳妹妹,

多謝忠告

大宅

dau,
唔好怪我懶, (原文出於 米之餐餐.)

好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好叻呀!

好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好叻呀!

我同你一樣, 分別係我1st take唔得, d 同學打比我, 我就係咁周圍同人地講我fail 左.

大宅

Dau 寫道:
奉勸餐餐,
短期內係香港島,最好真係行行人天橋,如果過馬路真係要等緣燈著左3秒先好過,如果離遠見到架黑色私家車左挨右挨,飄來飄去的話,最好stand behind the yellow line

jessjess,
多謝你呀!

灣仔你唔到個可??

大宅

唉! 我真係發雞盲, 我找左幾日都唔明點睇唔到個 topic, 今日又比我見到

dau :

恭喜你考到車牌! 以後我會小心行街和過馬路

jelly :

he! he! 我都有樣幾懶的行為, 就係我屋企 at least 1個月先換一次牀單, 因實在冇時間, 平日要返工放工睇女, 六日要陪女又要做亞茂, 又要等老公換, 因我直頭好難先搬得起張牀褥 我公司d 同事和亞嬸聽到後都露晒驚訝表情, 又話我dirty, 但我又ok 喎!

男爵府

花花,

係呢個forum真係好難搵topic o架! 你剛up完唔洗一個鐘就沉落去,所以我bookmark左佢!

大宅

叻叻叻叻叻叻叻叻叻叻叻叻叻叻叻叻 daudau:

恭喜你啊! 你好叻, 同我一樣咁叻

你今日考私家車定 van 仔牌? 可否分享下是日經過? 幾多 tick

大宅

終於有人肯講換

男爵府

豆妹,

唔好怪我懶,[size=medium]事實真係懶 (原文出於 米之餐餐.)<----[size=medium]咩叫做米之餐餐

[size=x-large]真係好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好叻呀!

<-----放心, 你o係邊樹出沒我一定好放心揸車, 你一定唔會同人爭位 ----->暫時??!!!

男爵府

he! he! 我都有樣幾懶的行為, 就係我屋企 at least 1個月先換一次牀單, 因實在冇時間, 平日要返工放工睇女, 六日要陪女又要做亞茂, 又要等老公換, 因我直頭好難先搬得起張牀褥 我公司d 同事和亞嬸聽到後都露晒驚訝表情, 又話我dirty, 但我又ok 喎!

hehe, 我連幾時換o左都唔知 :-P

大宅

米姐,
多謝你呀!除左米之餐餐足本之外,再加埋[size=x-large]真係,好有誠意啊 起碼要米姐你click多成4,5下呀! 釘橋釘橋

jelly,
我當然係選最最最簡單的私家車自動波啦! 如果唔係以我資質點會咁易pass 不過反正我地唔會買棍波車,所以唔考棍波啦!
我有7 ticks呀! :-P 係咪好多呀?eeeeeee醜死怪

各位,
某錯,我仲要成個星期先可以ja車,你地呢個禮拜可以安心d mau....灣仔我成日去喎 :-P

禁止發言

大宅

叻叻叻叻叻叻叻叻豆豆:
7 ticks 咁少? 真係好叻呀! 我當年好似十幾 ticks 呀 (都係最最簡單的私家車自動波), 都唔知個官點解會俾個牌我 :-P 昨日貪得意

禁止發言

大宅

鴨,
你係咪以前跌親過or整親過呢?風濕痛好辛苦呀!
我老公以前踼波整親過的地方,而家翻風落雨都會好yuen,見佢都好辛苦,得閒煲下隔離班房教果個粉葛湯,聽講話去濕,可能有幫助喎

jelly,
乜7ticks係小咩? 我仲以為自己係fail邊緣tim,好彩好彩
我會成日ja呀!初初叫豆生bong住我先,第時豆生唔係hk我就可以同豆豆去wet
佢冇奬勵我呀!佢話送比我都唔敢要啦!養多部車好貴,1部夠啦!不過佢陪左我去食我最愛的謝記魚蛋粉hing祝

大宅

thank you, 鴨媽! 我屋企都有支唔知乜乜活絡油喎, 今晚要服侍

大宅

我買

禁止發言

首頁

尾頁

跳至