自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

hello,
有send 比我既媽咪, 我已add 左你地,
但請問簡單d 話我知要點玩

係咪在shop 買左之後餵(feed)別人的fluff ?
如每次(pet) 別人地fluff , 就可以加自己mummy 來買野.

男爵府

原文章由 kerobobo 於 08-1-21 10:00 發表
dear all:
hello!
我整左個(fluff) friend,係咪擺條link出來互餵呀,我條:
http://apps.facebook.com/fluff/fluffbook.php
唔知係咪咁wor.?-(

kerobobo,

正碓條link應該係後面有數字,好似我以下咁

http://apps.facebook.com/fluff/fluffbook.php?id=739862836
post多次啦

大宅

原文章由 Leomummy 於 08-1-21 16:52 發表

kerobobo,

正碓條link應該係後面有數字,好似我以下咁

http://apps.facebook.com/fluff/fluffbook.php?id=739862836
post多次啦

靚女:
我真是搵唔到有數字條link,介唔介意詳細d tell me 大約響邊個位置呀?:-P

大宅

hehe..........
得左啦!http://apps.facebook.com/fluff/fluffbook.php?id=754602919

跟著點呀??

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Sorry link錯jor﹗....再 post 過:loveliness: ...

http://apps.facebook.com/fluff/fluffbook.php?id=763517511

Pet my Lovely and add me la.

男爵府

kerobobo & soso1227

我已經petted & added your fluff,有時間多d互pet啦噃

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章

可否在PET ME / FEED ME 時順手在FLUFF WALL 留返你BK 既名呀 ?

[ 本文章最後由 phoebepanpan 於 08-1-22 23:02 編輯 ]

男爵府

原文章由 phoebepanpan 於 08-1-22 22:58 發表
可否在PET ME / FEED ME 時順手在FLUFF WALL 留返你BK 既名呀 ?

phoebepanpan
我係health's (fluff)Wall度留咗言啦

公爵府

好媽媽勳章

回覆 #109 Leomummy 的文章

THANKS

大宅

要周圍pet人地個d fluff friend賺munny, 每日每個 fluff friend只可賺一次, 有5 munny.但自己pet自己無架!
你就係靠pet人地黎賺munny, 根住可以買食物比自己,
食物可增加fluff friend嘅fph, 個fph越高你同其他人比賽win嘅機會越大.
win 第一有10 munny獎. 每 win 10場有不同禮物送, 可能係食物,背景,迷你版 fluff 或 munny.
但每隻 fluff friend 對不同嘅食物都有不同的反應, 可能我嗰隻食竹葉會+10fph, 但你比竹葉只得+3fph.
所以要自己試.
原文章由 kerobobo 於 08-1-22 10:10 發表
hehe..........
得左啦!http://apps.facebook.com/fluff/fluffbook.php?id=754602919

跟著點呀??

男爵府

kanix,
我想知點 get gold. 我係exchange gold用munny換gold,但係一路都換唔到gold,咁可以點呀?

大宅

原來一日只可以pet/feed一次咋,我煎聽feed左lovely,我仲見到妳地又養魚又養花好得意,點整ga??可否教我!

水晶宮

我都唔係反左好耐, x'mas 前開始
好鍾意反d 送花送蛋送 gift 比朋友
好搞笑~~

水晶宮

原文章由 Kanix 於 08-1-23 00:01 發表
要周圍pet人地個d fluff friend賺munny, 每日每個 fluff friend只可賺一次, 有5 munny.但自己pet自己無架!
你就係靠pet人地黎賺munny, 根住可以買食物比自己,
食物可增加fluff friend嘅fph, 個fph越高你同其他人比賽 ...

haha~ 原來係咁樣賺錢~~
我d munny 輸晒係 race lu~~
搞到冇錢餵佢食野~~ haha

大宅

我Jan 09 18:21排2600,Jan 15 0:45 就換到10 gold,根住再排,而家仲排緊18218
除咗排隊,就係用paypal比 us$5 買, 有50 gold同送一隻金色可變大變細嘅迷你Uniko.
而呢us$5有10%係捐款去World Wildlife Fund
原文章由 Leomummy 於 08-1-23 02:24 發表
kanix,
我想知點 get gold. 我係exchange gold用munny換gold,但係一路都換唔到gold,咁可以點呀?

大宅

要朋友send 比你架
原文章由 kerobobo 於 08-1-23 10:13 發表
原來一日只可以pet/feed一次咋,我煎聽feed左lovely,我仲見到妳地又養魚又養花好得意,點整ga??可否教我!

伯爵府

我唔識玩所以無玩:tongue:
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

哦,唔知有邊位靚女SEND比我呢??
原文章由 Kanix 於 08-1-23 12:56 發表
要朋友send 比你架

大宅

Send 咗比你啦!
原文章由 kerobobo 於 08-1-23 14:14 發表
哦,唔知有邊位靚女SEND比我呢??

首頁

尾頁

跳至