母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問媽媽各位喺呢個網買野係點比錢架, 我見d野真係好平, 有好多都想買.
我見佢又銀行又增值(成$5000), 點買架?有冇人買過呀?
用visa, 安全嗎?
?-(

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

我都想知啊~有冇人可以詳細講下?
我已登記咗, 但唔識用"支付寶". 明明click入香港用戶, 但填地址時又有省/區等大陸地址...咁香港地址應該點填?
由購買貨物開始, 大約幾多天收到?
平郵or快遞安全d?

[ 本文章最後由 方麗娟 於 08-1-14 15:07 編輯 ]

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

用visa,先向銀行申請verified張visa

一般只可以快遞黎香港

其中一家買哺乳衣可以貨到付款,請睇下有個舊post叫"分享:哺乳衣"
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

男爵府

原文章由 肥豬豬 於 08-1-14 14:36 發表
請問媽媽各位喺呢個網買野係點比錢架, 我見d野真係好平, 有好多都想買.
我見佢又銀行又增值(成$5000), 點買架?有冇人買過呀?
用visa, 安全嗎?
?-(

在此買是否好平呀 ! 我在永安買了件, 原價都係$73, 所以毛我覺得唔係差太遠, 在hk買好d

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

永安有得賣呀?我岩岩先系淘寶買左,今日送黎呀!可以貨到付款,如果$73都系差唔多咋窩~

洋房

subb ,
我一上去睇, 好似平到件件都想買咁, 又多款式ma...不過我依家一件都未買倒:cry: .
你都不妨睇下:lol: ......可以買多d衫, 著下唔同款, 餵奶都餵得開心d啦.........不過當然, 貴就唔使諗啦, 我寧願著番大碼衫..

http://shop34100743.taobao.com/

原文章由 subb 於 08-1-14 16:11 發表

在此買是否好平呀 ! 我在永安買了件, 原價都係$73, 所以毛我覺得唔係差太遠, 在hk買好d

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

原文章由 eeb 於 08-1-14 16:05 發表
用visa,先向銀行申請verified張visa

一般只可以快遞黎香港

其中一家買哺乳衣可以貨到付款,請睇下有個舊post叫"分享:哺乳衣"

thanks~邊間bank? 需時幾耐? 如果太耐就要香港買住先了...好貴又少款

大宅

o係淘寶網買野,可以貨到付款架~
你地add個網主既msn丫~

[email protected]

揀好既衫send個list俾佢就ok~
但係好似如果send去住宅要加 $50~
如果係公司地址就唔駛...:-P

公爵府

畀面勳章

送去住宅都唔使extra fee架, 好快, 基本上next day已收到, 香港人隨時想搵日去買shopping, 都冇咁快, 又平, 又多款, 我都剛訂左, 質地好好添

原文章由 雪瑩媽咪 於 08-1-14 17:17 發表
o係淘寶網買野,可以貨到付款架~
你地add個網主既msn丫~

[email protected]

揀好既衫send個list俾佢就ok~
但係好似如果send去住宅要加 $50~
如果係公司地址就唔駛...:-P ...
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

男爵府

winwin815,

你係唔係都係幫這賣家買(http://shop34100743.taobao.com, [email protected]), 然後貸到付款?

原文章由 winwin815 於 08-1-14 21:35 發表
送去住宅都唔使extra fee架, 好快, 基本上next day已收到, 香港人隨時想搵日去買shopping, 都冇咁快, 又平, 又多款, 我都剛訂左, 質地好好添

侯爵府

收到貨啦!好正呀!款靚料靚,C6都話好靚呀!

男爵府

細BB ,

你係唔係都係幫這賣家買(http://shop34100743.taobao.com, [email protected]), 然後貸到付款?

原文章由 細BB 於 08-1-15 14:52 發表

大宅

想問下貸到付款係點比錢, 匯款 定 card?

大宅

原文章由 winwin815 於 08-1-14 21:35 發表

我早前問過店主係要喎?-(
你喺邊間shop買呀??

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

送去住宅要$50

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

原文章由 mrsfull 於 08-1-15 17:19 發表
想問下貸到付款係點比錢, 匯款 定 card?

剛問左貨到付款

大宅

原文章由 細BB 於 08-1-15 14:52 發表

請問你駛唔駛加 $50送去住宅?
同埋知唔知係咪只可以o係一窩熊仔買?如果買其他又要另計咁呀?thz!

侯爵府

係一窩熊仔買,貸到付款,送去住宅要加收$50,我就寄去鋪頭,買左兩件,一件$60,一件$68,運費$30,+埋=60+68+30

大宅

淘宝有很多店的,其中"一窩熊仔"係我時常幫襯的。又咁啱今日我又落order時,店主托我在此說一此話:
由於有些想做"貨到付款"的hk mama落了order後沒有再與她聯絡,引致她不知道如何善後,故請各位有意買衫又是以貨到付款的mama,主動以e-mail or msn to [email protected]或在店上的與店主聯系。另有關郵費是$30/kg over 每$5/kg,偏遠和住宅加收$50.00/order。

[ 本文章最後由 KPB4000 於 08-1-16 15:13 編輯 ]

洋房

Ai, 買過衫嘅媽媽, 想問你地買乜size? 我唔想一買就碰釘....
我5尺2寸,145磅.....(嘻嘻, 餵咗成6個月都重未瘦得番), 請問買M size定係買L size好呀?
另, 落order點descript 件衫呀? 我唔覺D衫有code嘅?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊