自由報料

跳至

首頁
12345...97

尾頁

男爵府

Hi~all
因見就到2000, 所以開定新比你地繼續傾呀:mrgreen:

大宅

原文章由 Mayuki 於 08-1-14 14:55 發表
Hi~all
因見就到2000, 所以開定新比你地繼續傾呀:mrgreen:

ERA
大家好呀!
頭先接到bb既電話呀,啱啱佢有save到我既電話,佢知道我地會掛住佢,所以打左俾我呀.
原來佢終於有頭皮癣,仲要係有襛,所以要住醫院呀,佢入左去成個禮拜,都好在有隻藥啱用,而家好左好多,冇晒襛啦.不過醫生都叫佢再住多幾日喎.
真係可憐呀!:-( :-( :-(

做咩咁大獲??!!好鬼痕?? 好彩有隻藥啱用 .... 快d 好返啦 !

男爵府

環保接龍勳章

嘩...快d來報到先,多謝mayuki.

chca
bb話而家都幾ok既啦喎,唔知仲痕唔痕呢?我以前都唔知會要入院咁嚴重呀!

男爵府

原文章由 Era 於 08-1-14 15:25 發表
嘩...快d來報到先,多謝mayuki.

chca
bb話而家都幾ok既啦喎,唔知仲痕唔痕呢?我以前都唔知會要入院咁嚴重呀!

Era
唔駛客氣啦, 因我今天公司不是太忙, 我可以上來咪順便開埋羅, 我怕之後我好忙, 無時間上來呀

男爵府

我都來報到先
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

希望BB快D好番LA, 要住院, 好似好嚴重咁
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

大家好, 見你哋開咗新topic, 上嚟報到先~

好耐冇上嚟啦, 一上嚟就見到bb入咗e院, 希望佢快d好番啦~

水晶宮

dear all

long time no see la

bb

Take care ar

水晶宮

真係吾知原來頭皮洗可以 gum 嚴重

男爵府

環保接龍勳章

Lulu,mimi
佢話係因為有襛呀,所以先要入院咋,我諗真係好嚴重啦,唔係都唔洗住咁多日啦.
響電話度佢就好精神既,我諗住咁多日,可能會好悶啦.

芷欣mama
真係好耐冇見呀,你點呀?好忙呀?

大宅

原文章由 mimi005 於 08-1-15 10:50 發表
dear all
long time no see la
bb
Take care ar

MIMI ,
有冇睇多個醫生 , 點講呀 ?

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

原文章由 Era 於 08-1-15 11:47 發表
Lulu,mimi
佢話係因為有襛呀,所以先要入院咋,我諗真係好嚴重啦,唔係都唔洗住咁多日啦.
響電話度佢就好精神既,我諗住咁多日,可能會好悶啦.

芷欣mama
真係好耐冇見呀,你點呀?好忙呀? ...

Era,
呢排忙緊幫囡囡搵幼稚園, 大部份時間都流連係談幼稚園個邊呀~但我都間唔中上嚟睇下你哋, 只不過冇留言咋:mrgreen: ~

我諗bb住咗咁多日醫院, 應該都幾嚴重, 希望佢快d好番啦~

水晶宮

chca :

多謝有心
仲未 ar, 今周四会去 see another doctor
到時再話比大家知 ya

大宅

原文章由 mimi005 於 08-1-15 13:48 發表
chca :

多謝有心
仲未 ar, 今周四会去 see another doctor
到時再話比大家知 ya

唔好太擔心 ..... 保重 !

男爵府

環保接龍勳章

芷欣mama
係k1呀哦?你會in幾多間呀?而家有冇邊間有著落呀?

原文章由 芷欣mama 於 08-1-15 13:11 發表

Era,
呢排忙緊幫囡囡搵幼稚園, 大部份時間都流連係談幼稚園個邊呀~但我都間唔中上嚟睇下你哋, 只不過冇留言咋:mrgreen: ~

我諗bb住咗咁多日醫院, 應該都幾嚴重, 希望佢快d好番啦~ ...

男爵府

環保接龍勳章

Mimi
咁你thu睇完返來記得話我地知點啦喎.
希望你同bb都快d好番啦.
原文章由 mimi005 於 08-1-15 13:48 發表
chca :

多謝有心
到時再話比大家知 ya

水晶宮

era and chca :

3Q very much :-P

男爵府

環保接龍勳章

mimi
你好似仲未開始忙喎?
原文章由 mimi005 於 08-1-15 14:42 發表
era and chca :

3Q very much :-P

男爵府

afternoon

mimi & bb

祝早日康復

水晶宮

era :

你好心水清 ar,
should be start from 10,jan .
But + salary 一事,+得我 unhappy, 所以吾赶比佢
慢慢拖長來做 law

首頁
12345...97

尾頁

跳至