自由報料

跳至

首頁
23456...97

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

原文章由 Era 於 08-1-21 14:21 發表
all
啱啱bb搵左我,講左一陣.
佢好可憐呀,仲要住埋下個星期,即係成個月啦.佢話係因為佢生既係襛疱型牛皮癬,最初個頭果d都係,不過當時就未嚴重,後來嚴重左,就全身都起.咁醫生一見,就即刻寫紙佢入醫院.
而家食既藥好勁, ...

希望bb真係快d好番啦~

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

原文章由 mimi005 於 08-1-21 15:30 發表
era :

係 law, 頂住先或者池d try 食中葯,令佢變 small

mimi,
你都要小心保重身體呀~

水晶宮

芷欣 mama

Thank you
But still need OT :-(

男爵府

Morning

堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

嘩.....bb真係好嚴重咁wo, 希望佢快d好番la

mimi

你都要保重身體, 如果唔c服, 就唔好ot la, 休息下, 長命工夫長命做呀
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

水晶宮

吾 OT 个死老細同個變态女人会罵呢 ?
Lase wed 先至照完肺

男爵府

早晨, all
想問下你地有無人識陪月可介紹比我呀?
thanks

男爵府

mimi
唔好勞氣呀, 要保重身子

男爵府

all
我打算今晚上去找bb, 有消息通知你地啦

水晶宮

mayuki :

You go to hospital ?
But you are 大肚 wor ?

男爵府

原文章由 mimi005 於 08-1-22 12:28 發表
mayuki :

You go to hospital ?
But you are 大肚 wor ?

唔係呀, 我上bb舖頭

男爵府

環保接龍勳章

mayuki
bb都唔響舖頭,你搵唔到佢既喎.

你唔係會有個工人可以陪月咩?你諗住幾多錢搵呀?本來我都識一個人係做陪月既,但係我都會覺得係人夾人既,我自己就唔會搵佢,一來我唔需要,二來太熟.佢係讀過再陪訓果d,亦做左好幾年既.即係話價錢應該都係同出面果d公價差唔多.如果你都想試下既,即係寧願一個識識地既,都叫做好過完全唔識既,咁我都可以試下幫你睇佢得唔得閒既.
原文章由 Mayuki 於 08-1-22 12:47 發表

唔係呀, 我上bb舖頭

水晶宮

mayuki :

bb still stay at hospital ar

水晶宮

ERA :

Can you help me to ask bbpig, can I go to hospital to see her ?

3Q

男爵府

原文章由 mimi005 於 08-1-22 10:13 發表
吾 OT 个死老細同個變态女人会罵呢 ?
Lase wed 先至照完肺

mimi,
咁變態 ~冇人性ga ~

男爵府

原文章由 mimi005 於 08-1-22 13:35 發表
mayuki :

bb still stay at hospital ar

mimi
o~i see, thanks

男爵府

原文章由 Era 於 08-1-22 13:33 發表
mayuki
bb都唔響舖頭,你搵唔到佢既喎.

你唔係會有個工人可以陪月咩?你諗住幾多錢搵呀?本來我都識一個人係做陪月既,但係我都會覺得係人夾人既,我自己就唔會搵佢,一來我唔需要,二來太熟.佢係讀過再陪訓果d,亦做左好幾 ...

era
thanks

男爵府

morning

男爵府

Good morning everybody~

Lulu,
Say完morning咁快就走咗呀~

水晶宮

dear all :

Morning

Today 又比条大 6 (日本鬼 ) 用 e-mail 剷
正1 c PK
完全冇良心

希望 bad people 有報应 la

首頁
23456...97

尾頁

跳至