自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

身邊啲朋友,佢地啲bb都通常差唔多早子就出世,但我個係遲左2星期仲要催生先肯出嚟,唔知有無jm都係咁呢?

longyiu  一個遲9日,一個遲1日   發表於 14-8-29 18:34
SARIDON  我識朋友同你一樣!   發表於 14-8-29 16:45

公爵府

回覆:lk_lamhk 的帖子

我女遲咗三日先肯出嚟 幾驚要催生呀

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

回覆:有幾多bb係遲過預產期先出世

過期居留5日

wong.yoyo27  我2個都係  發表於 14-8-29 11:41

男爵府

我仔遲1日

水晶宮

兩個都係遲一日

大宅

我兩個都遲喎!!

男爵府

我女女遲三日

珍珠宮

我兩個都係過左預產期要催生,大女遲十日,細仔遲左一星期。

子爵府

我bb遲左7日,見紅幾日都唔穿水。要催生先肯出世

男爵府

畀面勳章

我遲兩日,小穿水催生,點知最後都係要開刀

My Dear Son, CaydenMama love you forever

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

遲5日

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

我大女預產期當日出世,細仔41週催生

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

囡是41wk催生的

子爵府

遲一星期催生

水晶宮

2018復活節勳章

我個仔要仲要催生失敗要開刀

子爵府

我生兩個都遲左幾日

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

到...要催生

大宅

畀面勳章

我個仔遲一個星期,催生失敗要開刀

0925mama  我同你一樣  發表於 14-8-29 19:09

珍珠宮

引用:身邊啲朋友,佢地啲bb都通常差唔多早子就出

原帖由 lk_lamhk 於 14-08-29 發表
身邊啲朋友,佢地啲bb都通常差唔多早子就出世,但我個係遲左2星期仲要催生先肯出嚟,唔知有無jm都係咁呢?

...
我早左7日就生左啦順產

侯爵府

我大女遲左6日

首頁

尾頁

跳至