潮流時尚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

公爵府

引用:原來sasa+只係中毒兩年。。。。我以為更耐

原帖由 Bibibubu 於 14-08-30 發表
原來sasa 只係中毒兩年。。。。我以為更耐。我中毒一年,不過開始熱情冷卻,而家淨係買岩用既野,唔會再買 ...
係呀!我2012年先開始中H毒,H資齡其實很淺,係靠啲魔鬼H buddies先識多啲!但買咗2年多,有興趣嘅已經買咗,H熱情不得不冷卻下來呢!

公爵府

引用:Quote:原帖由+peepee+於+14-08-30+發表Me+2

原帖由 trin527 於 14-08-30 發表
Haha, 我直情冇一年收過月餅tim
你邊駛係香港等運到咩!

公爵府

引用:原來我同sasa都係經歷左h第三個中秋+我最鐘

原帖由 Cgg 於 14-08-30 發表
原來我同sasa都係經歷左h第三個中秋 我最鐘意上年運動場手design, 好有creative

...
不經不覺也只係第三個H中秋!

公爵府

引用:Quote:snoopypy 發表於 14-8-30 11:47 唔好

因為香港個SA 可以俾我揀顏色嘛......我想要咩色就直接同SA 講, 但係日本B OR K 的色都無得揀, 有咩就要咩 ...
原來如此, 咁係我自己誤會咗因為我見差唔多所有BK JM都話Constance offer難有過B/K, 最近有JM出post都話日本SA要佢on top spending先有C, 反而B/K就唔使. 你個SA好到唔使on top spending就有C之餘又可以overseas place order成4個袋, 個個靚色兼且2個係mini Constance所以先唔明白
唔緊要啦, 話唔定下次你再去日本就有得攞到時記得post出嚟比大家欣賞吓

公爵府

引用:Quote:peepee+發表於+14-8-30+10:32+Me+2,+

佢同我講而家好少見到你呢........ 你快D 搵下佢, 可能會有月餅收
噢!原來你識peepee? Peepee係我仲係H公海游黎游去時俾咗唔少意見我,v nice jm!

翡翠宮

公爵府

引用:Quote:原帖由+Bibibubu+於+14-08-30+發表原

原帖由 peepee 於 14-08-30 發表
Me 2, 中毒2年,但現只會買啱用同鍾意嘅嘢,不會再亂買……相信今年不會收月餅

...
點解我覺得你早我中H 毒耐啲嘅?

禁止訪問

大宅

回覆:回顧中秋H月餅

Nice moon cake packing!!!

大宅

引用:Quote:snoopypy+發表於+14-8-30+12:40+原來

我香港SA 都有OFFER 我C 架......上個月OFFER 左我3 個, 其中一個靚色俾個SUPER VIP 搶走左如果唔 ...
Jm 你勁都暈!有3個c offer 介意透露咩色咩size嘛?仲有好期待你之前係日本留既貨分享!

公爵府

引用:Quote:snoopypy 發表於 14-8-30 12:40 原來

我香港SA 都有OFFER 我C 架......上個月OFFER 左我3 個, 其中一個靚色俾個SUPER VIP 搶走左如果唔 ...
我都知SA li方面要隨緣同夾, 但可唔可以私底下透露係邊間H既然一間shop短期內有咁多貨, 俾你搞到我心思思想試吓同HK嘅SA玩游戲添

子爵府

引用:Quote:原帖由 Bibibubu 於 14-08-30 發表我

原帖由 snoopypy 於 14-08-30 發表
我都知SA li方面要隨緣同夾, 但可唔可以私底下透露係邊間H既然一間shop短 ...
去啦去啦,其實我覺得而家HK易買左

大宅

回覆:Sasalam2012 的帖子

禁止訪問

子爵府

回覆:回顧中秋H月餅

好鍾意睇你哋點步入H 之路的故事!得閒寫多D!預祝中秋節快樂!

公爵府

引用:Quote:原帖由+Bibibubu+於+14-08-30+發表我

原帖由 snoopypy 於 14-08-30 發表
我都知SA li方面要隨緣同夾, 但可唔可以私底下透露係邊間H既然一間shop短 ...
其實如果你會喜歡H其他貨品,不妨係香港H shop揾個好SA, 有機會可以有offer。係香港H shop買Constance ,暫時應該唔駛top up spending。

公爵府

引用:Quote:原帖由+snoopypy+於+14-08-30+發表我

原帖由 BabyMiMi 於 14-08-30 發表
去啦去啦,其實我覺得而家HK易買左
雖然我今年係HK H shop算係豐收,但身邊好多朋友都話spending requirement for a b or k比以往多。不過依家日本同韓國也一樣要top up spending ,銀碼差不多同個袋一樣價錢!

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 Bibibubu 於 14-08-30 發表我

公爵府

引用:Quote:原帖由+BabyMiMi+於+14-08-30+發表去

原帖由 Sasalam2012 於 14-08-30 發表
雖然我今年係HK H shop算係豐收,但身邊好多朋友都話spending requirement for a b or k比以往多。不過依家 ...
弊在我都未有呢,真係size問題掛

BabyMiMi  好快有架啦!   發表於 14-8-30 20:20

男爵府

引用:Quote:peepee 發表於 14-8-30 11:57 唉……

而家請個好姐姐仲難過中六合彩, 好彩我而家呢個姐姐都非常好, 哈哈, 我地家屋企都對佢好好, 佢叫我媽唔好唔 ...
有好工人仲難中过六合彩!!之前我都中过好工人幾年,但上年姐姐衣錦還鄉,而我就有咁耐風流,有咁耐…………
所以上次 sa 問我有乜想要,即答 : 工人

首頁
12345...6

尾頁

跳至