自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

:-( :-( :-( :-( :-( :-(
愛 我 就 別 傷 害 我

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 tinnray 於 08-1-17 10:31 發表
我生亞囝時都係催生, 但真係無諗過會咁:-( :-( :-(
bb一出世就無咗媽媽, 真係可憐, 希望佢嘅家人能堅強d

yes:-( :-( :-( :-( :-( :-(

別墅

幫呢位媽媽接生既醫生, 我以前都有帶阿仔去幫親佢睇醫生, 所以我睇到呢段新聞都好凹然, 希望個bb以後身體健康, 快高長大, 開開心心, 等佢媽媽在天之靈得到安慰!!:-( :-( :-(

男爵府

因 遷 就 床 位 等 非 醫 學 原 因 而 催 生 。 咁無良都得既, 人命黎架:-( :-(

侯爵府

:-( :-( :-(

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

個阿B好慘,一出世就無咗媽媽,享受唔到母愛..希望佢可以堅強健康咁生活落去la.
:-( :-(

男爵府

唉, 好心"up", 時也命也啦~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

大宅

我生個囝時都係催生, 因為BB太大,出血太多而貧血,但真係無諗過原來會咁危險!幸好我大步檻過! :cry:

BB都未見過媽媽,未感受過媽媽既溫暖,好可惜! :-(
希望BB個爸爸同家人,都好好照顧BB,彌補媽媽既位置! :cry:

子爵府

好媽媽勳章

YES,我睇完只會諗到bb好慘,一出世已經無左媽媽,抱都未抱過,就算抱都係得果分鐘:-( :-( :-( :-( :-(

原文章由 natnat_tsang 於 08-1-17 11:15 發表
個阿B好慘,一出世就無咗媽媽,享受唔到母愛..希望佢可以堅強健康咁生活落去la.
:-( :-(
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

大宅

媽媽真偉大, 生BB搵命博

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

:-( :-( :-( :-( :-(

大宅

我第一個都係催生
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

複式洋房

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

複式洋房

希望佢地節哀…好好湊大BB啦!

子爵府

畀面勳章

:-( :-( :-( :-(

瑪瑙宮

好媽媽勳章

好慘 ...... 希望唔好再有呢 d 樹發生 ,
唔好再多 bb 無左 mami !!

>> 快 d 知道邊度出左問題 , 下次唔好再有
同一樣既 case 啦 :-( :-( :-(

原文章由 suklaic 於 08-1-17 12:04 發表
:-( :-( :-( :-(

大宅

希望爸爸同佢屋企人都繼續愛錫bb, 唔好因為呢件事覺得bb害左媽咪
bb都唔想冇左媽媽架嘛......
:-( :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

BB一出世就冇mami, 好可憐:-( :-( :-(
Be Happy Everyday

首頁
12345...6

尾頁

跳至