自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

dthx~

別墅

原文章由 happykklam 於 08-1-17 16:11 發表
想問如果電話未完約而停左個電話,係咪真係要交返晒未完約d月費架?駛唔駛再俾其他費用架?thx~

每個台每個plan唔同喎, 你打電話問番你個台你個a/c啦.

子爵府

原文章由 飽飽 於 08-1-17 16:19 發表

每個台每個plan唔同喎, 你打電話問番你個台你個a/c啦.

lahotline><"

男爵府

係要俾全數架, 合約簽咩plan就要俾咩... :d

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 happykklam 於 08-1-17 04:25 PM 發表

打左la,佢條hotline飛黎飛去都係機械人錄音,一係聽音樂,想真人對話問下都問唔到>

你停的意思係咪唔用定係轉台?? 基本上你停左佢都會追你, 因為有合約簽左會用到幾時, 就好似打工咁簽左合約僱主就唔可以立亂抄你....

子爵府

...:cry: ~

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

每個台同plan都唔同, 我之前用果間, 唔理仲有幾耐約, 一律賠$500.

伯爵府

畀面勳章

通常有約o係身停用要罰500架bo,,我之前都比人罰過

子爵府

原文章由 moniqueee 於 08-1-17 18:26 發表
通常有約o係身停用要罰500架bo,,我之前都比人罰過

$500$500thx~

男爵府

No la, they won't call u, they will just debit the penalty on your mobile account and send bill to u, then if not pay, they will send it to the Collector.
If you re-activate the mobile, then they maybe waive the penalty if this is your 1st time.
(I was worked for a mobile company previously)

原文章由 catjeffcat 於 08-1-17 16:28 發表

你停的意思係咪唔用定係轉台?? 基本上你停左佢都會追你, 因為有合約簽左會用到幾時, 就好似打工咁簽左合約僱主就唔可以立亂抄你....
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

首頁

尾頁

跳至