夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

d

[ 本文章最後由 beargarden 於 08-1-24 22:50 編輯 ]

伯爵府

你要堅強呀, 多 d 搵人傾, 唔好收埋收埋
個老公咁要唔要都罷
你好叻呀, 一個人都撐得住, 要加油呀

大宅

[ 本文章最後由 beargarden 於 08-1-23 13:04 編輯 ]

水晶宮

你中了他圈套,,是你對他不夠好早就應該分開
為何要到識了妹妹仔後才頓時醒覺你對他不夠好呢
不要替他找藉口

有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

禁止訪問

大宅

原文章由 beargarden 於 08-1-19 15:38 發表
我有家人朋友的支持, 但我很內疚和自省, 自己是否對他很差呢?!
現在我身邊的人已知道了, 他會很無面! 他說他很難回頭了! 我又反省我自己是否不應說出去呢?! ...

十幾年感情, 話走就走, 佢都好絕啫....
你就算對佢點唔好, 唔通真係冇商量餘地, 就由佢一個人去判呢段感情一個死刑??
佢呢種人做得出呢d野, 又點會怕冇面而返唔到轉頭丫, 最主要係睇佢自己想唔想返架啫...
老婆做得唔好, 佢就要出佢搵第二個女人, 呢個係解決辨法咩?? 跟本就係自己做錯事, 而搵呢樣野黎做藉口...
你講出去又有錯咩?? 你唔講可能都捱唔到今日, 當你最需要人陪時, 佢系邊度呀?? 唔好再怪自己, 就算自己以前幾唔好, 都唔係一個人既責任, 更何況你都要求過佢返轉頭啦, 係佢自己放棄, 佢仲想你點呀??
呢d人唔駛恨, 最難過既日子你都捱過左, 希望你同女女慢慢咁適應冇左佢既生活, 你一定要比佢活得更好, 活得更精彩..... 努力呀!!!
有唔開心上bk傾下計啦, 個人會開心d架....

[ 本文章最後由 questioning 於 08-1-19 15:55 編輯 ]

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

beargarden
dont feel sad ! i think my case little bit same as u ! now
my bb already 6 & half months ! anything he want to do
up to him i dont care ! home is he damage not me ! if we too care he working & doing ! we'll feel sad everyday & he & others will very happy ! husband dont care & dont mind we sad & unhappy ! We still have our bb & we still have
our life ! +oil

大宅

醒目開學勳章

原文章由 beargarden 於 08-1-19 15:38 發表
我有家人朋友的支持, 但我很內疚和自省, 自己是否對他很差呢?!
現在我身邊的人已知道了, 他會很無面! 他說他很難回頭了! 我又反省我自己是否不應說出去呢?! ...

佢做得出d咁既事又怕咩無面姐!!!要面就唔會做啦!!!
佢只不過想將責任推去你身上,佢就係想做d野/講d野令你覺得係錯在你先嘛!!!
beargarden你唔洗自責喎,你跟本就無錯,錯既係你老公&個女人!!!而家係你老公唔去珍惜哩個家庭,你已經讓步希望佢回頭,但佢仲可以用無面哩個籍口黎講難回頭!!!佢哩個人未免太卸膊喇!!!
至於你老公,我覺得佢人格真係好有問題!!!
你要加油呀!!!比心機湊大女女,女女將來大個一定會好錫你架!!!放多d心機係女女身上!!!因為你既情緒都會好影響女女成長架!!!

[ 本文章最後由 Ms.FH 於 08-1-19 16:30 編輯 ]

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章

原文章由 beargarden 於 08-1-19 16:19 發表

很同意這句:老公(37歲)根本不會回頭,除非個妹妹仔(23歲)搵到另外一個更好甩左佢!我回想他們應該在我大肚期間開始萌芽!

我諗你老公都是有d錢既!!!以過來人身份講句,我都係一個23歲既女仔!!!一個23歲唔貪錢既女仔基本上都好難接受到一個有老婆,有仔女,仲要大自己十幾年既男人!!!係我地哩d年紀要搵都會搵d身家清白既男人啦!!!所以果個女人係咪真心我就有d懷疑喇!!!
至於你老公,好明顯就貪新鮮貪人後生!!!男人玩女人,好多都會,但玩到頭家都唔要,咁你覺得哩個男人仲值唔值得你為佢唔開心呢???
既然你而家心情好返d,咁你就要好好愛惜自己同女女喇!!!唔好再諗埋一邊,女女好需要你既!!!而且你仲有好多人支持你既!!!

[ 本文章最後由 Ms.FH 於 08-1-19 16:32 編輯 ]

侯爵府

唔好鑽牛角尖! 其實自己同bb也可以好開心, 我和你情況差不多, 你可以試下睇下我的post! 呢道好多媽咪都曾經支持過我, 你也可聯絡我頃下計, 有人分享下好快過:loveliness: !!

禁止訪問

侯爵府

唔好唔開心啦, 我都仲會流眼淚和心痛, 但是喊完洗個面唔唸就ok啦! 有無msn?

大宅

你個c6真係衰到貼地,"很難回頭"<------若果心裡仲有你同女兒,點會講e種說話,你好叻呀撐到現在....如果係我,可能一早做左傻事了 ,你要堅強點,.好好照顧女兒,e種老公不要也吧

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

個賤女人吾配見你:tongue: ,叫佢死開la

大宅

醒目開學勳章

原文章由 sandy1425 於 08-1-19 17:34 發表
個賤女人吾配見你:tongue: ,叫佢死開la

講得o岩!!!佢根本就無資格!!!佢永遠都係唔見得光o既!!!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至