跳至

首頁

尾頁

公爵府

早呀, hihirita

sunday 好lun 盡, siti 放幾時鐘頭假, 我地咪一家人出去apm jusco 睇下糖果, 點知, 熹愉要or 臭臭, 仲未呢得切帶佢去washroom or 佢已or 左係片片, 我地乜都冇帶, 同佢wash 好後, 冇片著, 拿拿聲返屋企

侯爵府

morning rabbit & hei yu lok

係lu ,就黎凍c 禾la

原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-28 08:13 發表
早呀, winnie ma + winnie 仔

搞咩, 呢兩日咁
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

侯爵府

又冇攪錯ar, 出街唔帶片ga , 你個仔好大咩 hei yu 識同你講痾屎咩 , 你趕得切去toilet 逗佢ga
winnie 已家先叫做識忍下, 去到toilet 先痾咋

原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-28 08:18 發表

sunday 好lun 盡, siti 放幾時鐘頭假, 我地咪一家人出去apm jusco 睇下糖果, 點知, 熹愉要or 臭臭, 仲未呢得切帶佢去washroom or 佢已or 左係片片, 我地乜都冇帶, 同佢wash 好後, 冇片著, 拿拿聲返 ...
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

侯爵府

呢個topic 好型, 差d 唔識入黎tim
原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-28 08:12 發表

myson ma

i miss you, 好耐冇見啦

唔係呀, 緊係唔係啦.

topics 我改返arm 啦

侯爵府

又吃醋:lol :lol :lol
原文章由 professor 於 08-1-26 21:26 發表
rabbit,

why the topic name is hihirita 過呢呀 ??? You only invite hihirita to chat here ?

公爵府

原文章由 catymw 於 08-1-28 08:27 發表

又冇攪錯ar, 出街唔帶片ga , 你個仔好大咩 hei yu 識同你講痾屎咩 , 你趕得切去toilet 逗佢ga
winnie 已家先叫做識忍下, 去到toilet 先痾咋

...

唸住好近麻, 咪冇帶law, 點知就出事

熹愉佢唔識講要OR 臭臭, 但當佢要OR 時, 會有樣睇, 佢會面仔紅晒, 或會定晒形, 或會放好多屁屁. 咁當我地見到, 咪帶佢去WASHROOM OR LAW, 方便D 麻, 如果在家, 通常都趕得切架. 果日真係出左去, 我又掛住睇野, 當望到佢時, 已TOO LATE.

公爵府

原文章由 catymw 於 08-1-28 08:28 發表

侯爵府

下, 出街片都唔帶, 你地都得架勒, 物都指意siti:;pppp:

原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-28 08:18 發表

sunday 好lun 盡, siti 放幾時鐘頭假, 我地咪一家人出去apm jusco 睇下糖果, 點知, 熹愉要or 臭臭, 仲未呢得切帶佢去washroom or 佢已or 左係片片, 我地乜都冇帶, 同佢wash 好後, 冇片著, 拿拿聲返 ...

侯爵府

me too, 差d迷路
原文章由 catymw 於 08-1-28 08:28 發表

侯爵府

即係懶啦
原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-28 10:01 發表

唸住好近麻, 咪冇帶law, 點知就出事

熹愉佢唔識講要OR 臭臭, 但當佢要OR 時, 會有樣睇, 佢會面仔紅晒, 或會定晒形, 或會放好多屁屁. 咁當我地見到, 咪帶佢去WASHROOM OR LAW, 方便D 麻, 如果在家, ...

公爵府

原文章由 hihirita 於 08-1-28 10:06 發表
下, 出街片都唔帶, 你地都得架勒, 物都指意siti:;pppp:

唔係指意siti, 而係siti 係度, 多個人幫手, 會早d 留意到熹愉要or 臭臭, 咁就唔駛咁輪盡.

近麻, 行幾步, 咪冇帶law. 唔通同熹愉落樓下公園都帶片咩 :;pppp:

公爵府

原文章由 hihirita 於 08-1-28 10:09 發表
即係懶啦

公爵府

原來熹樂係學校都係咁, 當不同老師講同一個故事時, 佢會話乜又係呢個故事

乜野都要貪新鮮, 老師同校長叫我地要比多d 次激佢, 但係我地又點唸到咁多次激喎

公爵府

原文章由 hihirita 於 08-1-28 10:08 發表
me too, 差d迷路

迷途小高羊

公爵府

你地話好冇問下學校, 係咪一定會收熹愉的呢? 不過都唔知點開口問好 因為我係度唸緊駛唔駛幫熹愉報多一兩間, 以防聯合唔收 因為d 人成日話07年好多bb 出世

侯爵府

以前我會隨身攜帶架, 而家都有:;pppp:
原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-28 10:27 發表

唔係指意siti, 而係siti 係度, 多個人幫手, 會早d 留意到熹愉要or 臭臭, 咁就唔駛咁輪盡.

近麻, 行幾步, 咪冇帶law. 唔通同熹愉落樓下公園都帶片咩 :;pppp: ...

侯爵府

不 如你下學校啦, 有物唔好意思開口0者, 你直接講, 如你地無位, 我就要搵其他學校架嘛
原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-28 10:33 發表
你地話好冇問下學校, 係咪一定會收熹愉的呢? 不過都唔知點開口問好 因為我係度唸緊駛唔駛幫熹愉報多一兩間, 以防聯合唔收 因為d 人成日話07年好多bb 出世 ...

公爵府

原文章由 hihirita 於 08-1-28 10:38 發表
不 如你下學校啦, 有物唔好意思開口0者, 你直接講, 如你地無位, 我就要搵其他學校架嘛

因為SUPPOSE 學校係要INTERVIEW, 當INTERVIEW 後佢覺得你合適先會收你.

咁熹愉唔知係咪都要INTERVIEW 後學校覺你合適先收呢? 或是熹樂係度讀緊一定會收, INTERVIEW 只係形式上呢?

公爵府

原文章由 hihirita 於 08-1-28 10:36 發表
以前我會隨身攜帶架, 而家都有:;pppp:

你勁LAW 隨身攜帶

侯爵府

咁你比左form 佢地未呀, 如果比左, 你問佢洗唔洗interview, or 一定收囉
原文章由 rabbitpiggy 於 08-1-28 11:21 發表

因為SUPPOSE 學校係要INTERVIEW, 當INTERVIEW 後佢覺得你合適先會收你.

咁熹愉唔知係咪都要INTERVIEW 後學校覺你合適先收呢? 或是熹樂係度讀緊一定會收, INTERVIEW 只係形式上呢? ...

首頁

尾頁

跳至