自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

I found out the show has finished - does any one know why?

男爵府

2023年兔年勳章 BK Milk勳章

因為要做『和味x人』買左成個月廣告..........囉~
我覺得阿蘇好睇過佢(個人意見)

原文章由 tinman 於 08-1-21 22:11 發表
I found out the show has finished - does any one know why?

大宅

原文章由 琳琳小天使 於 08-1-21 23:27 發表

me too!:D

複式洋房

類風濕關節炎

我從"飲食男女"看到亞蘇因為類風濕關節炎發作得很嚴重, 現在一個星期要去看中醫3次, 又要去做一次清血, 否則後果嚴重, 唔知關唔關事呢?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

可能真係, 有 mami 話見佢塊面上 2 集已經
一達達啦 !!

同埋 last 個集真係話最後 , 唔會再有架啦 !

點都好, 希望佢身體健康佢真係好好笑架 !

原文章由 深井媽咪 於 08-1-21 23:31 發表
我從"飲食男女"看到亞蘇因為類風濕關節炎發作得很嚴重, 現在一個星期要去看中醫3次, 又要去做一次清血, 否則後果嚴重, 唔知關唔關事呢?

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我都覺得阿蘇好睇好多, 味力昭人頭一集訪問倪震、周慧敏好鬼悶, 仲話点勁喎!

男爵府

Totally agree with you
原文章由 琳琳小天使 於 08-1-21 23:27 發表

男爵府

和味x人, 睇咗頭十幾分鐘, 已經唔想睇, 睇開呀so, 無得睇, 好唔慣
:-P

男爵府

和味x人真係勁差,睇少少已經唔想再睇!

男爵府

:-( :-( :-( 佢會否回來做, 祝so快d好番啦!!

子爵府

醒目開學勳章

果幾個女主持仲哀由其個叫yannes,如果大家最近有睇"活得很知味",介紹-紐約果集嘩佢把聲超"曹" 超"煩":tongue: :tongue: 仲成日扮得意
唔該有線電視唔好再請lee d 人啦

禁止訪問

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

吓,宜家巳無亞so睇啦,因我是睇有線A台,果日仲睇緊亞so佢呀!
咁和味x人是幾點做呀,我未睇過呀!

大宅

我都是睇有線A台,上個sunday仲睇緊亞so佢呀!個d可能是之前録影的.

祝so快d好番啦!!

大宅

yes yes ! i really want to switch off the tv immediately ! all my family member said .. so awaful .. and the script also talk by her .. it is more good for her .. she better don't be "cute" la !

原文章由 whl 於 08-1-22 10:42 發表
果幾個女主持仲哀由其個叫yannes,如果大家最近有睇"活得很知味",介紹-紐約果集嘩佢把聲超"曹" 超"煩":tongue: :tongue: 仲成日扮得意
唔該有線電視唔好再請lee d 人啦 ...

伯爵府

好媽媽勳章

我今朝聽港台曾x華隱約講呀so 可能被斟過檔去atv, 唔知真家假...

大宅

原文章由 whl 於 08-1-22 10:42 發表
唔該有線電視唔好再請lee d 人啦 ...

絕對有同感,把聲又嘈,又唔好聽,又扮晒可愛,好心真係唔好搵lee d人做主持啦~見到都覺得佢煩即時轉台:tongue: :tongue:

子爵府

係呀新節目真係好吾掂,每個星期六都睇,家陣好失落呀:-(

侯爵府

原文章由 深井媽咪 於 08-1-21 23:31 發表

希望佢吉人天相,快d好返la~~!!!:lol: :lol: :lol:

侯爵府

阿蘇好睇得多,睇見佢食野落晒手腳甘食,佢好多時就甘用手拿起就食個樣好鬼滋味。

首頁

尾頁

跳至