夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

個女人固然有問題啦, 但如果係我的話, 第3者我管唔到亦理唔到, 我會攤牌同老公講, 唔開心, 一係要我, 如果唔願同個女人斷絕來往, 就離婚。

我唔係兇佢, 我真係會離婚的, 我情願一次過搞清楚, 好過拖拖拉拉, 成日唔開心。

禁止訪問

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

好火,都唔明點解呢個世界有D女人會咁殘格..

男爵府

原文章由 晴B媽 於 08-1-23 11:04 發表
個女人固然有問題啦, 但如果係我的話, 第3者我管唔到亦理唔到, 我會攤牌同老公講, 唔開心, 一係要我, 如果唔願同個女人斷絕來往, 就離婚。

我唔係兇佢, 我真係會離婚的, 我情願一次過搞清楚, 好過拖拖拉拉, 成日唔 ...

講得好,非常贊成

民房

嘩....都已經係過去式喎....擺明車馬想取代樓主個位啦....真係cheap呀!!

大宅

好媽媽勳章

冇可能接受到,我覺得你老公有問題,如果對住一個全冇感情既人,你會比錢佢用咩,比我死都唔得,只係覺得佢地係擺到明餘情未了,咁都唔係冇野,我就點都唔信,雖然個女人係CHEAP,但係你老公都係非常非常非常有問題

民房

邊有D咁既道理嫁,,朋友都唔會咁幫啦= =

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原文章由 shakeshake 於 08-1-22 17:12 發表
我都接受唔到, 好硬, 但係又未到要分開, 我好清楚佢真係唔會愛呢個女人, 但係我都唔知點樣改變佢既諗法, 吵左幾次, 又冷戰過, 都冇辦法, 激死我.

硬辦法行不通.你試扮軟弱.....
同C6講自已沒佢會D,以前D事,以后的事等等,總之有几可怜都好.
試想你不用呢招,個賤人都會用!!!

希望你同佢好番!!!

大宅

BK Milk勳章

睇到火 都嚟. 你嗰c6 係咪shot 咗.?-( ?-(

大宅

妳老公真係......
戇得好,戇得妙,戇得呱呱叫

啲男人出去尋開心,攞啲真金白銀出嚟一買一賣,各取所需,呢啲叫win win雙贏~

但妳老公而家玩,有得睇無得食,
我諗妳叫啲男人評理,
啲男人都會歧視妳老公

妳老公有責任唔係唔好,
但呢兩個字只可以用係妳身上囉~

男爵府

個女人咁賤咁唔要臉竟然講得出嚟D野:tongue:
你老公其實係咪對佢仲有情. 如果唔係一個正常男人都唔會咁做.

大宅

真係借錢比朋友都有限度啦,點會一世,除非有感情

換左我會同老公講ok,但以後情人節聖誕節唔好怪我同ex bf過,因為我都應承過人地以後每年都一齊過

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

點解會有咁架女人架 好賤格啊
不過講真樓主你而家就算同你老公點講 佢都覺得個女人好慘 而樓主就好霸道架la
一於唔好理佢 俾佢知你冇左佢都得 擺明話佢聽你要繼續照顧佢 就代表冇左個屋企架啦 真係忍受唔到lo 個老公要照顧多個女人 個女人實將自己講到好可憐架 你就比你老公知其實你仲慘

首頁

尾頁

跳至