夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

C6十幾年前個girlfriend周不時搵C6, 我一直都冇理, 點知最近佢越搵越密, 仲要C6送禮物俾佢, 我嬲到死, 佢仲對C6講, 話以前拍拖時C6應承一世照顧佢, 所以C6要守諾言 !! 攪到我同C6吵左幾次

大宅

原文章由 shakeshake 於 08-1-22 15:36 發表
C6十幾年前個girlfriend周不時搵C6, 我一直都冇理, 點知最近佢越搵越密, 仲要C6送禮物俾佢, 我嬲到死, 佢仲對C6講, 話以前拍拖時C6應承一世照顧佢, 所以C6要守諾言 !! 攪到我同C6吵左幾次 ...

咁你c6點反應?

大宅

下...甘都得...唔係化, 擺明搞你老公喎

水晶宮

畀面勳章

吓, 無野下話, 仲話照顧佢一世, 乜宜家
d女人咁賤格咁唔要面, 係都要叉隻腳入嚟破壞人地
家庭幸福架 ??? 但最重要係你c6個心點先 ???
牛唔飲水點咁得牛頭低喎 ? 點解你c6仲要同呢個
女人一直有聯絡

原文章由 shakeshake 於 08-1-22 15:36 發表
C6十幾年前個girlfriend周不時搵C6, 我一直都冇理, 點知最近佢越搵越密, 仲要C6送禮物俾佢, 我嬲到死, 佢仲對C6講, 話以前拍拖時C6應承一世照顧佢, 所以C6要守諾言 !! 攪到我同C6吵左幾次 ...

伯爵府

點解你會知o既? 如果全部都係由你c6話你知的, 咁佢都好坦白, 唔似有野瞞住你喎. 不過就算你c6對佢無野, 佢ex肯定係想破壞你地啦, 你c6應該避佢, 唔好再聯絡啦.

男爵府

咁佢咪即係擺明居馬要介入你兩公婆做第3者?
佢咁講咁你c6有咩反應比佢呀?

別墅

唔係下化!玩到甘盡!佢都幾唔知醜架bor!你c6唔會甘傻真係買野俾佢呀?

大宅

俾我我都唔會理個女人講咩, 只會在意老公嘅反應... 你老公都應該明白嗰時講呢句說話係咩情況, 依家佢已結婚, 冇理由再兌現十幾年前對另一女人嘅承諾... 同一道理, 如果你個ex依家仲係好似以前咁關心你, 又俾$$你用, 就係因為佢想當年應承過永遠都咁愛你, 要照顧同關心你, 你老公又會有咩反應 / 感受?

原文章由 溫柔 於 08-1-22 15:50 發表
咁佢咪即係擺明居馬要介入你兩公婆做第3者?
佢咁講咁你c6有咩反應比佢呀?
Our anniversary[br]

複式洋房

因為我一直都信C6唔會同佢一齊, 所以都冇乜理佢, C6同我講, 我就聽, 但係佢越來越離譜, C6對佢既態度時好時差, 但係C6覺得佢可憐, 有時都會俾/借錢俾佢, C6講明佢有需要既話, 真係會照顧佢一世!!! 佢仲話我, 有乜好呷醋,呢個女人同我冇得FIGHT, 唔夠班同我FIGHT! 但係我唔鐘意佢要照顧呢個女人既心態.

複式洋房

我好同意, 我好想咁講, 但係吵左幾次之後, 佢已經話唔會再同我講呢d事.

原文章由 小bon 於 08-1-22 15:54 發表
俾我我都唔會理個女人講咩, 只會在意老公嘅反應... 你老公都應該明白嗰時講呢句說話係咩情況, 依家佢已結婚, 冇理由再兌現十幾年前對另一女人嘅承諾... 同一道理, 如果你個ex依家仲係好似以前咁關心你, 又俾$$你用 ...

複式洋房

係呀, 係佢話我知, 所以我信c6同佢真係冇野, 但係我後來諗, 今日冇野, 點知日後會唔會有野.

原文章由 ioi 於 08-1-22 15:46 發表

點解你會知o既? 如果全部都係由你c6話你知的, 咁佢都好坦白, 唔似有野瞞住你喎. 不過就算你c6對佢無野, 佢ex肯定係想破壞你地啦, 你c6應該避佢, 唔好再聯絡啦. ...

大宅

唔講就得o架嘞???!!! 可以唔俾佢哋見面嗎?

原文章由 shakeshake 於 08-1-22 16:11 發表
我好同意, 我好想咁講, 但係吵左幾次之後, 佢已經話唔會再同我講呢d事.
Our anniversary[br]

男爵府

你c6個腦係咪有問題呀?要照顧一世都係自己老婆仔女la,做老婆既,聽到自己老公話照顧第2個女人一世,有乜可能會無反應呀?而且根本唔係夠唔夠fight既問題囉,你點知個女人下次會唔會講話你c6應承照顧佢一世,要做佢29,咁點呀?我以前d ex夠話會照顧我一世添,咁我又挖晒出嚟同返ex講呀?人哋啋我都有味la...........

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

哇....
mud勾人老公可以咁明目張膽嘅咩
咁就真係要一齊見個面食餐飯la:tongue:

男爵府

果個女人殘癈架!?做乜要人老公照顧佢!?
搵返個單身男人咪得囉!!!
你老公又係既..要照顧都照顧老婆仔女啦!!有多餘錢都應該留返黎比仔女用啦...買多個玩具比個仔,或者買個lv比你~唔係好過比第個女人洗咩!?:tongue:

大宅

原文章由 shakeshake 於 08-1-22 16:08 發表
因為我一直都信C6唔會同佢一齊, 所以都冇乜理佢, C6同我講, 我就聽, 但係佢越來越離譜, C6對佢既態度時好時差, 但係C6覺得佢可憐, 有時都會俾/借錢俾佢, C6講明佢有需要既話, 真係會照顧佢一世!!! :angry ...

你個c6真係病懵左,可憐又點,香港地大把人可憐,唔通你c6又照顧埋佢地?你試下咁同佢講呀ma,仲有呀,仲咩要忽錢個女人呀,有錢都比老婆la,佢咩野身份要你c6比錢呀,e d咁ga賤女人,竟然叫人地老公照顧佢一世都有,佢塊面皮都幾厚,如果係我,我會打去鬧個8婆

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

你隻佬係唔係傻架, 講埋0的咁架野,
俾著我隻佬敢咁同我講, 我實同佢離婚,
佢咁鐘意照顧人, 去照個飽~~~

大宅

唔系呀...
乜E家的人可以咁賤架...擺明要做第三者既.
你老公又是衰既,有家室既人就要避忌下啦.
你可以同你老公講話換轉是你有個好好既男性朋友對你好好.話想照顧你.睇下你老公有乜反應....真的...人的感情好容易産生,你老公覺她可憐,要照顧她一世,難道可以只是金錢上照顧,唔會涉及到感情上嗎?沒可能的...
樓主真的要小心啊/
呢個時候唔要以大吵大罵的...

男爵府

原文章由 shakeshake 於 08-1-22 16:08 發表
因為我一直都信C6唔會同佢一齊, 所以都冇乜理佢, C6同我講, 我就聽, 但係佢越來越離譜, C6對佢既態度時好時差, 但係C6覺得佢可憐, 有時都會俾/借錢俾佢, C6講明佢有需要既話, 真係會照顧佢一世!!! :angry ...

你個c6冇野呀,?-( ?-( 冇人可以接受吟樣啦!睇到你吟講真係 ,不能接受呀,佢有冇睇過男人四十,張學友,梅艷芳叫佢睇吓啦!

複式洋房

我都接受唔到, 好硬, 但係又未到要分開, 我好清楚佢真係唔會愛呢個女人, 但係我都唔知點樣改變佢既諗法, 吵左幾次, 又冷戰過, 都冇辦法, 激死我.

首頁

尾頁

跳至