自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

港 台 長 壽 節 目 《 瘋 Show 快 活 人 》 一 向 大 受 聽 眾 歡 迎 , 主 持 梁 繼 璋 、 梁 思 浩 同 貴 花 田 一 向 合 作 無 間 , 早 幾 日 仲 三 個 一 齊 做 《 中 文 金 曲 頒 獎 禮 》 司 儀 , 不 過 噚 日 就 傳 出 梁 繼 璋 以 私 人 理 由 向 港 台 請 辭 , 佢 下 周 就 離 開 服 務 超 過 20 年 港 台 , 據 知 佢 離 開 後 會 有 新 發 展 。

是否真的?

複式洋房

個節目好好笑啊....有d唔捨得,但有新發展都祝梁繼璋一路順風

珍珠宮

原文章由 3headmonkey 於 08-1-23 10:02 發表
港 台 長 壽 節 目 《 瘋 Show 快 活 人 》 一 向 大 受 聽 眾 歡 迎 , 主 持 梁 繼 璋 、 梁 思 浩 同 貴 花 田 一 向 合 作 無 間 , 早 幾 日 仲 三 個 一 齊 做 《 中 文 金 曲 頒 獎 禮 》 司 儀 , 不 過 噚 日 就 ...

好聽o既 dj 走晒
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 webjen 於 08-1-23 10:06 發表

好聽o既 dj 走晒

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

今朝睇報紙知道呢個消息都好震驚呀 希望唔係真架啦, 佢地三缺一不可, 我每日都要靠佢地渡過個朝早架:-( :-( :-( :-(
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

侯爵府

個節目咁hit,冇左佢,好大鑊喎:-(

大宅

我好LIKE梁繼璋!!!
希望係流料LA:cry:

伯爵府

好媽媽勳章

下個星期就走

又會咁快既 係咪有咩內情?-(

侯爵府

原文章由 3headmonkey 於 08-1-23 10:02 發表
港 台 長 壽 節 目 《 瘋 Show 快 活 人 》 一 向 大 受 聽 眾 歡 迎 , 主 持 梁 繼 璋 、 梁 思 浩 同 貴 花 田 一 向 合 作 無 間 , 早 幾 日 仲 三 個 一 齊 做 《 中 文 金 曲 頒 獎 禮 》 司 儀 , 不 過 噚 日 就 ...

未證實?? 希望唔係真嫁啦!

大宅

咩原因走

男爵府

原文章由 cello147 於 08-1-23 10:21 發表
咩原因走

別墅

之前magazine講大班搞電台會請佢地做瘋show wor~~唔知係唔係真

大宅

三個一齊個節目好好聽
全日最好嘅節目又好笑,
下午3:00-5:00 :tongue: 完全唔店..
可唔可以比d好聽嘅節目我地聽呀

禁止訪問

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

因為佢係公務員,但早前已左食肥雞餐退休,但又比港台請番,比議員話唔可以,所以要走,唉第日都唔知有咩好聽:-( :-(

原文章由 KITTYMAMA 於 08-1-23 10:17 發表
下個星期就走

又會咁快既 係咪有咩內情?-(

子爵府

今日有冇人聽風SHOW呀?
佢地有冇講呀?

伯爵府

好媽媽勳章

原來係咁:(

政府d制度真係僵化
原文章由 jamieconnie 於 08-1-23 10:50 發表
因為佢係公務員,但早前已左食肥雞餐退休,但又比港台請番,比議員話唔可以,所以要走,唉第日都唔知有咩好聽:-( :-(

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

無講,應該係friday 先會講,而家都好似無野咁,係到笑哈哈:-(

原文章由 幪面超人 於 08-1-23 10:50 發表
今日有冇人聽風SHOW呀?
佢地有冇講呀?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

:( :( :(
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至