自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

下...唔係化, 無左佢地是但1個都唔好聽, 千期唔好係真架.:-( :-(

子爵府

如果佢只係做一個節目, 咁都只係 part-time 啫。 又唔係攞返之前份人工。
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

大宅

環保接龍勳章

係呀, 呢個消息應係冇錯, 而要令梁繼璋冇得做落去~:-(

原文章由 jamieconnie 於 08-1-23 10:50 發表
因為佢係公務員,但早前已左食肥雞餐退休,但又比港台請番,比議員話唔可以,所以要走,唉第日都唔知有咩好聽:-( :-(

侯爵府

遊學勳章 畀面勳章

唔係3寶一齊走去新電台咩?

子爵府

唔好喇佢地3個朝朝陪住我架

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

如果係真的話, 我地一齊拉大隊去港台抗議

男爵府

畀面勳章

3個之中...我最鍾意佢...一定唔會係流料...睇吓港聞版就知喇:-|

原文章由 nancytse 於 08-1-23 10:17 發表
我好LIKE梁繼璋!!!
希望係流料LA:cry:

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

:-( :-( :-( :-(

男爵府

以前讀書時代,Radio 2 是我的好朋友:-P , 現在:cry: , 新的DJ質數差, 有資力的又走哂, 真是好可惜! 現在真是蜀中無大將:cry:
好懷念以前...................

原文章由 CandiceMaMi 於 08-1-23 14:45 發表
:-( :-( :-( :-(

男爵府

佢地3個有時講野真係笑肚都痛。
真係有D唔開心。

子爵府

我最鐘意係佢o既網上惰

珍珠宮

原文章由 JJBBCC 於 08-1-24 10:36 發表
以前讀書時代,Radio 2 是我的好朋友:-P , 現在:cry: , 新的DJ質數差, 有資力的又走哂, 真是好可惜! 現在真是蜀中無大將:cry:
好懷念以前.....................

me2:-|
依家黃凱芹,余劍明,何嘉麗,個個唔只 talk 得又唱得,依家個 d 咬字都未正
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

今日已經聽唔到梁繼璋開咪做節目,
真係好慘聽左甘多年以家唔比佢做
好可惜!!!:-( :-( :-(
原文章由 webjen 於 08-1-24 10:51 發表

me2:-|
依家黃凱芹,余劍明,何嘉麗,個個唔只 talk 得又唱得,依家個 d 咬字都未正

首頁

尾頁

跳至