媽媽會所

跳至

首頁
12345...71

尾頁

大宅

Re: 2004年5月準媽咪(PART 2)

claire11 寫道:
cscli,

Thank you! 但請問懷孕期間用唔用得呢?

可以用架, 因為對我o地同小朋友都無害,我知道出左隻refill 有香味, 你唔好買o里隻wor !

男爵府

cscli,

近排身體如何,bb有沒有成日踢你.我唔記得你幾號預產期添sorry.

大宅

heiheima,

我個預產期係17-may, 其實我每個留言下面都有寫架 !!

近牌身體無乜唔妥, 但成日都好tired, yesterday 2300 走左去sleep, 今朝成1200先起身, 係咪好誇張呀, 近來都係sleep成10個hrs以上 !!! 我真係驚餓親bb, 但睡魔太勁la !!!!

仲有bb成日都踢我, 都唔知佢comfortable or not, 另外晚上sleep時恥骨有d痛, 係o地有無呀 ??

男爵府

cscli,

我都成日好tired,連續4晚都係2130已經上了床sleep, 不過每朝要0600起身,好彩晚上唔駛湊仔,唔係都無得比我sleep.

我都恥骨有d痛,醫生話check過是正常,你有沒有問過你醫生呀.

今日d人去了覆診,所以好靜.好彩今日好忙,所以下午都沒有時間上網,明天早上我會好得閑.到時早d上來bk啦.

男爵府

cscli,

我之前比你的vcd睇唔睇到呀?

大宅

睇倒呀, 不過我係用一部鴨寮街買, 可睇"番"板o既dvd機睇, 可能咁先可以掃到d content la..... 因為以前有d 碟睇唔倒, o里部機都睇倒...

乜有好多人睇唔倒 ??
d 內容好有用, 我已經睇哂, 第日生完要睇多次先得 !!

我仲未去覆診呀, 政府要29 this month, 私家就下個月頭, 下次見doctor都要問下....

大宅

heiheima & cscli,
邊度係恥骨呀?我今日同聽日都得閒,因我boss唔係公司,可以蛇

大宅

heiheima,
可唔可以比隻我呀!

大宅

Pinocchio,

恥骨 = 陰部o個舊骨law.... 即係中間o個舊....

大宅

cscli,
你食

男爵府

Pinocchio,

可以比你,但你好似 cscli 咁應成我做一件事先得,
cscli, 你記唔記得應成我做什麼事呀?

大宅

cscli,
咁係座低痛,去廁所痛定係點呀?

大宅

今朝成1200先起身, 大昏迷呀 !!!! 走左去買米粉食左loo !!
yesterday 我都無入chat room, monday o係chatroom 傾傾下個keyboard "shop" 左 !! 打唔倒message, 你o地有無覺得奇怪我唔出聲呀 ?? :-P

大宅

heiheima,

大宅

cscli,
係囉,我以為你齋睇喳或者行

大宅

heiheima咪,

哈哈哈 !!!! 雖然我無乜記性, 但都記得o既 !!
就係要做個好mami, 負責任o既mami, 係咪 !!!!

我舊恥骨唔係成日痛, 只係晚上上床sleep時就小小痛.... 好似酸痛咁...

男爵府

cscli,

好彩你還記得應成我d嘢.
"就係要做個好mami, 負責任o既mami"

Pinocchio,

你明啦.你都要應成我架

請pm address 比我我遲d寄比你.

洋房

heiheima,
我盤骨都係勁痛呀, 晚晚訓覺都要慢動作轉身, 好辛苦.
你幾時再去睇mr. yu? 不如約埋我一齊去, 因我老公無次可以陪我, 一個人去好悶.
Lilypie Baby Ticker

大宅

heiheima,
你放心啦我100%應承你會做1個媽咪,你知唔我呢個bb好難先有,我是會待bb如珠如寶!

洋房

heiheima,
我都想要vcd, 可唔可以俾埋我?

我尋日俾阿頭激死, 真係激到想喊, 係公司忍住忍住, 點知返到屋企都係喊左出黎, 真係無鬼用 唔知阿b係咪感覺到, 佢成晚都無毓, 直到半夜先毓番, 真係對佢唔住
Lilypie Baby Ticker

首頁
12345...71

尾頁

跳至