母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

哺乳胸圍??

懷孕到幾多個月可以買定呢?個胸

大宅

Re: 哺乳胸圍??

我有左2個月就去買啦! 買d可以戴到生完後都可以戴o個d囉! 我o個個戴到依家呀! (產後4個半月)。sales 姐姐會介紹同幫你試架, 不過都幾貴, 要成幾百元一個。

大宅

010 & Gennie

別墅

我生之前(8個月)去了黛安x買兩個,01x又買了兩個,諗住可以比較o下,點知生完個胸大很多,四個bra就用唔著,後來坐月期間趁囡囡去健康院的時間,再走去吉x島買了四個大size無鐵線bra,抽起就餵得,又平d。

珍珠宮

mother worlx $150+ 一個

民房

HELLO...IVO,我是在(花園街)街頭買的,又平又好用,只需要$15一個呀!係全棉質,的確好正,我TOTAL都買左5個,而我就在生前兩個月買定2個,之後就買多3個,而我本身34",但我就買3個36"和2個38",你可以買一個嘗試下啦!如果size唔合適的話,位靓女會比你換size呀!

大宅

HELLO各位

我想問下餵人奶有無話用有WIRE定無WIRE既BRA好D呀? 我今個月尾生啦, 宜家都係時候買定D哺乳BRA. 我今日係D孕婦時裝店買了一個有WIRE的$149及一個無WIRE的$49. 個SALES姐姐叫我返屋企試下邊個好D,唔岩再番去換.

複式洋房

無WIRE既BRA好好多,我試過戴住個有wire o既瞓o係度餵,個bra走左位,好唔舒服.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊