自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 ilove3334 於 14-09-09 發表

侯爵府

認識瑞士牛牛第三回 DHA勳章 陪月勳章

引用:啲人真係好無聊,吾中意咪吾好睇囉!而家搞

原帖由 kikil001 於 14-09-09 發表
啲人真係好無聊,吾中意咪吾好睇囉!
而家搞到想睇嘅人都冇得睇
唔想睇可以唔睇,又冇人迫佢地,做咩要圍插人啫

禁止訪問

引用:唔想睇所以一早已unsubscribed 不過我無份

男爵府

回覆:以後無得睇亞歷山大page了...

純粹覺得得意可愛咪睇下,有乜問題!
又冇話冇得睇會點點點

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

其實係好事, 唔洗再俾個媽用來賣廣告, 做咩都要影相公告天下, 俾返佢一個正常平靜童年

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆 kikil001 的帖子

如果你想睇, 可以 follow 佢媽 "王君萍" 的 FB, 雖然唔係成日 update, 同埋冇得留言, 不過冇乜廣告成份

男爵府

引用:亞歷媽都唔少野,個fb清一式讚美之詞,其他

原帖由 ilove3334 於 14-09-09 發表
亞歷媽都唔少野,個fb清一式讚美之詞,其他批評全部比佢delect晒, 得返啲“媽媽人美心更美”之類嘅言論,所 ...
仲有得罪高登下場慘過得罪拉登 ,形容得好好貼題 我無like佢,但成日都會係我fb出現 ,啲廣告仲越嚟越多 ,對佢都有啲反感

珍珠宮

畀面勳章

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 天佑我們 於 14-09-09 發表本

原帖由 ilove3334 於 14-09-09 發表
小二,黎來兩碟花生
特然醒起台灣個邊都唔野少

之前公車外國人個單都唔野少

歷史告訴我們沒有人戰勝過膠登

唔知今次會咁.....

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

又唔係得佢一個可愛既小朋友,無咩可惜

大宅

好似唔係佢自己閂,係檢到移除咗
已經有個新嘅(唔知係咪佢開),仲叫人檢舉反佢嗰個群組

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

n年前剛剛興blog時,好多blog都好好睇,以前d人寫blog真的純分享,d相睇得出是生活照冇刻意修飾,或者一些煮食blog又可以去留言同blog主交流吓意見,吹吓水,大家好似朋友。

唔似得e+,唔係做植入式廣告,就是要賣關子因為出書。d相再唔係生活照,而是經過細心設計的宣傳照。

天佑我們    發表於 14-9-9 20:51

水晶宮

引用:n年前剛剛興blog時,好多blog都好好睇,以

原帖由 紅紅 於 14-09-09 發表
n年前剛剛興blog時,好多blog都好好睇,以前d人寫blog真的純分享,d相睇得出是生活照冇刻意修飾,或者一些 ...
十年前d blog好好睇。

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

LL1999 發表於 14-9-9 16:36
事情應該係咁

亞歷仔個 fb 紅咗後, 阿歷仔和媽, 就做咗好多商品代人
了解

侯爵府

引用:啲人真係好無聊,吾中意咪吾好睇囉!而家搞

原帖由 kikil001 於 14-09-09 發表
啲人真係好無聊,吾中意咪吾好睇囉!
而家搞到想睇嘅人都冇得睇
調轉諗,其實不是壞事。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

天佑我們 發表於 14-9-9 17:08
特然醒起台灣個邊都唔野少

之前公車外國人個單都唔野少
公車外國人個單

咩事呀?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

https://www.facebook.com/pages/% ... 535122805619?ref=hl

有咩細講解革命原因, 觸發點, 圖文並茂

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

講真佢對小朋友唔算可愛,,,

男爵府

知有呢個page,但完全冇睇過,好奇想知有幾特別吸引?

首頁
23456...7

尾頁

跳至