自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有無人知邊度最平? 我買開$160/盒。Thanks

大宅

上星期五係荃灣買o左$140/盒

珍珠宮

請問荃灣邊度呀,我沒有帶過1 DAY,因有次問我家樓下店,我真係未聽過,佢話要收到600元呀,好得人驚,因我左右眼相差50度,又有200度散光,話要買兩盒喎,請問係咁的嗎?我真係第一次聽,佢係咪騙我呀,個個都買一盒得得啦,邊有一盒帶左眼度數一盒右眼架?

大宅

原文章由 shakta 於 08-1-24 14:08 發表
請問有無人知邊度最平? 我買開$160/盒。Thanks

I bought 250/2 boxes..... in TST 樓上舖... (我左右眼唔同度數 )

[ 本文章最後由 姑姑 於 08-1-24 19:23 編輯 ]

珍珠宮

原文章由 姑姑 於 08-1-24 19:21 發表

I bought 250/2 boxes..... in TST 樓上舖... (我左右眼唔同度數 )

左右眼相差不太大,都一定要買兩盒不同度數的嗎?

伯爵府

唔該pm地址比我,我買開$139.00/1 box

大宅

原文章由 up88 於 08-1-24 20:09 發表

你個 case 我唔知, 但我左邊450, 右邊600, so 一定要 兩盒....

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

我都想知個地址,麻煩你send個地址俾我呀~~
thanks a lot!!
みんなで一緒に笑う

男爵府

pls sent to me also,thks

原文章由 sinoyo 於 08-1-24 22:55 發表

我都想知個地址,麻煩你send個地址俾我呀~~
thanks a lot!!

大宅

我可唔可以係呢度回應呀,好似好多人問...我又打得慢.....

間嘢叫龍珠, 地址....我識去唔識講... 我俾個 tel. 你哋
27391813 (one day only, not moist 喎).

[ 本文章最後由 姑姑 於 08-1-24 23:15 編輯 ]

別墅

我剛剛打電話去問,原來係要熟客或買8盒或以上先係$250兩盒。地址係北京道57號國都大廈13/F 1304室。

原文章由 姑姑 於 08-1-24 23:13 發表
我可唔可以係呢度回應呀,好似好多人問...我又打得慢.....

間嘢叫龍珠, 地址....我識去唔識講... 我俾個 tel. 你哋
27391813 (one day only, not moist 喎).

別墅

我兩隻眼相差50度都係用一盒就得。

原文章由 up88 於 08-1-24 20:09 發表

大宅

原文章由 shakta 於 08-1-25 09:50 發表
我剛剛打電話去問,原來係要熟客或買8盒或以上先係$250兩盒。地址係北京道57號國都大廈13/F 1304室。

Oh, sorry.... did they mention the original price of walk-in guest??? I know them about 2 years, the first 2 or 3 times I consumed there cost around 130 per box.... then 250 per 2 boxes..... I hope it can help..

珍珠宮

原文章由 shakta 於 08-1-25 09:52 發表
我兩隻眼相差50度都係用一盒就得。

我有散光200,大隻150,近視左右眼相差都係50,10年前未出有散光度數,我都係買一盒,長帶這種,已好久沒有帶過了,不太適合,所以只有需要才想帶一天,咁即係我買一盒都無問題吧,又唔係天天帶,可能一個月才帶一次半次咁,都沒有散光係有200度,睇到野咪得囉,係咪呀?:-P

男爵府

睛靈勳章

我帶開2week的, 都想轉one day,
其實one day一盒有幾多隻o家?
thx~

大宅

原文章由 kam825 於 08-1-25 11:08 發表
我帶開2week的, 都想轉one day,
其實one day一盒有幾多隻o家?
thx~

30 粒:-P

男爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問你係荃灣邊度買呀?

原文章由 alulu 於 08-1-24 17:59 發表
上星期五係荃灣買o左$140/盒

別墅

唔記得問添!!

原文章由 姑姑 於 08-1-25 10:26 發表

Oh, sorry.... did they mention the original price of walk-in guest??? I know them about 2 years, the first 2 or 3 times I consumed there cost around 130 per box.... then 250 per 2 boxes..... I hope ...

大宅

已經PMo左比你喇, 你可以打電話間下先.

原文章由 Penguins 於 08-1-25 12:22 發表
請問你係荃灣邊度買呀?

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

請問colour con係咩價?心思思想帶吓

首頁

尾頁

跳至