自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

尋日同家人行百佳, 仔仔買左個乳酪, 當時佢自己攞過黎, 我地又冇睇係過左期。返到屋企佢想食果陣先睇到個杯面日期係05/09/2014, 所以打去雀巢公司問, 杯面係生產日期定最佳食用日期, 佢答我係後者, 仲話如果我唔方便去換的話, 可以送D野比我, 但我拒絕左, 因為都唔關雀巢公司事呀麻!打去百佳HOTLINE, 一路冇人聽冇人覆MSG比我, 我可以點做呢? 因我覺得都幾過分, 5/9過期既野, 係9/9仲可以買得到!
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

男爵府

有單就拎返去退錢

公爵府

回覆:買到百佳過期食品, 可以點做

直接帶埋單同埋個乳酪去百佳換

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:尋日同家人行百佳, 仔仔買左個乳酪, 當時佢

原帖由 silvia_ng 於 14-09-10 發表
尋日同家人行百佳, 仔仔買左個乳酪, 當時佢自己攞過黎, 我地又冇睇係過左期。返到屋企佢想食果陣先睇到個杯 ...
拎單去返百佳退就得喇

男爵府

攞單直接落舖換

珍珠宮

仲有無單?單有日子拎返去叫佢退錢

喺 pk 買嘢真係要打醒十二分精神

翡翠宮

回覆:買到百佳過期食品, 可以點做?

攞埋單直接去返pk 換就可以。
不過熱線cs 服務都幾好

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我都有見過百乜賣過期野...即時拎去比個D執貨員同佢地講..
同埋叫佢地小心D...真係會食死人...唔係個個會睇EXPIRE DATE.
~眼啤啤, 吹咩咩~

複式洋房

拎單去退貨,

乳酪過期食壞人嘅!

珍珠宮

引用:尋日同家人行百佳,+仔仔買左個乳酪,+當時佢

原帖由 silvia_ng 於 14-09-10 發表
尋日同家人行百佳, 仔仔買左個乳酪, 當時佢自己攞過黎, 我地又冇睇係過左期。返到屋企佢想食果陣先睇到個杯 ...
攞番張收據比佢把退

伯爵府

畀面勳章

因為我尋日係刻意揸車過去買, 如果只為一個乳酪再去, 真係油錢都蝕埋。我係想投訴佢地, 希望佢地加陪留意咋! 我張單仲係樹架!
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

伯爵府

畀面勳章

唯獨 發表於 14-9-10 12:14
拎單去退貨,

乳酪過期食壞人嘅!
係啦! 好彩我叫呀仔忍口, 唔好食住, 比我問實雀巢先。真係激死! 仲要過左四日咁誇張! 一日半日就當你忙, 未CHECK貨啦! 其實呢D高危食物, 應該晚晚都要CHECK啦!
教育王國個人空間

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至