自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:投注站見到pkb6狂買六合彩飛!!一袋袋咁!

原帖由 alicecmc2003 於 14-09-12 發表

投注站見到pkb6狂買六合彩飛!!一袋袋咁!!肯定攞上 ...
b6買六合彩我覺得ok wow 。因為,影響吾到我地生活。而且,買吾一定中。

伯爵府

引用:吓,如果咁樣嗰億五俾強國人中左,我會好吾

原帖由 oioioioi 於 14-09-12 發表
吓,如果咁樣嗰億五俾強國人中左,我會好吾憤氣
係你中就中啦!都有外國人買六合彩呀!

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:+本帖最後由+alicecmc2003+於+14-9-12+09:4

原帖由 alicecmc2003 於 14-09-12 發表

投注站見到pkb6狂買六合彩飛!!一袋袋咁!!肯定攞上 ...

simple is the best~

禁止訪問

男爵府

Kalawong 發表於 14-9-12 10:53
樓主可能激動左d,但都唔洗話人係極右分子吧,大家愉快上bk 啦

我唔係話 LZ 右翼分子,我只係針對香港依家普遍瀰漫住呢種好強既封閉思想嗟。如有得罪,我向 LZ 道歉

香港作為一個冇資源冇工業冇高科技既貿易城市,我地既經濟模式完全係小型對外型經濟。呢種封閉思想對香港真係好弊

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

佢地可以禁成功 令到 世界上每一角落嘅 ?部份人 都討厭佢地
並非浪得虛名口架.

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

禁止訪問

回覆:正瘟神!六合彩都唔放過!

子爵府

或者咁睇~會唔會係騙案,佢得閒就買一堆,試下佢自己運氣,好彩就有錢收~~~唔好彩唔中,佢就用過期唔中飛去呃老人家,以前聽過有人中招架~~

一張垃圾飛都閒閒地呃到一萬架~

公爵府

牛年勳章 夏天玩到顛

如果有人話食屎有益,佢地都仆到去食添呀

男爵府

佢幫手鋪草皮啫

水晶宮

當佢谷大個pool好啦,千祈唔好中,唔係我驚我心理唔平衡

子爵府

引用:或者咁睇~會唔會係騙案,佢得閒就買一堆,試

原帖由 elaine_20hk 於 14-09-12 發表
或者咁睇~會唔會係騙案,佢得閒就買一堆,試下佢自己運氣,好彩就有錢收~~~唔好彩唔中,佢就用過期唔中飛去呃老 ...
賣過期飛呃香港人?
咁都有人信?馬會投注站汁左冇飛買咩

禁止訪問

男爵府

如果拎上内地賣,其實算唔算犯法?

子爵府

陳曦 發表於 14-9-12 11:37
賣過期飛呃香港人?
咁都有人信?馬會投注站汁左冇飛買咩
佢地同老人家講,話因為佢地係大陸人,無HKID,無得登記拎獎金,就係街頭兜搭D老人家,話蝕D只收老人家們幾千至一萬銀,換張所謂中獎飛比佢地,老人家有時懵懵地就信,去到馬會想拎獎金時先知被騙~我見過幾單報導架啦~

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我老公岩岩都有講。d. b 6 真係發哂癲

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

今期會係兔中
蝗蟲永遠摸和

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

大宅

吹佢唔賬,比佢中左仲激心

子爵府

jonwu 發表於 14-9-12 10:19
六合彩有規定, 中國人不可以投注嗎?

俾多個事實你喇
你講得對,不過網友們都係發泄下,不用太認真,而且也有不少人說冇問題呢!

別墅

你講梗佢嘛?

首頁

尾頁

跳至