懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

個b 生出o係既時候會唔會似老公o甘, 大隻d o家? 我未有b, 不過, 成日都諗老公6尺高, 我又細細粒, 我係o米會"駝"得比較辛苦呀~

有冇mani 同我一樣o家?

男爵府

原文章由 judelawfans 於 08-1-26 22:13 發表
個b 生出o係既時候會唔會似老公o甘, 大隻d o家? 我未有b, 不過, 成日都諗老公6尺高, 我又細細粒, 我係o米會"駝"得比較辛苦呀~

我老公高我個幾頭~我第一胎都唔會陀得好辛苦~~個個大肚婆同bb都唔同架~~我而家陀第2胎~同第一胎都唔同啦~~!第一胎囡囡出世5磅7~~唔算重~但係好高~手長腳長~入左產房3個鐘就生左~入產房之前都唔係痛左好耐~連埋生一共大約痛左5個鐘睹~~!
bb唔一定似老公大隻架~~我里胎~政府醫院照話個b偏細~可能似我~~c+醫生照到話bb對腳短少少~我問佢會唔會係似我~佢話短就係短少少咁多~但都會高過我~~!就算bb第日幾大隻~同佢出世大唔大隻冇咩直接關係~我哥個仔出世一般大~7磅幾~而家9歲~~肥到亞媽都唔認得~~
http://hk.myblog.yahoo.com/snowy-tsang
歡迎參觀~~雪雪 & 釨鏸's Blog

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk114/babymaggieleung/BBB.jpg[/IMG]

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

個個bb 既 size 都唔同, 又唔係個個都係跟老豆咁丫麻, 點話得埋架... :tongue: 咁計d人陀mix的bb咪仲辛苦? 未必係丫麻, 呢 d 野冇乜關係,所以唔駛太擔心.

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

我得5呎1, 出世時6磅幾.
我老公有5呎11, 出世時7磅幾.
唔知我個B大唔大舊呢? :-P

男爵府

我諗都要睇吓亞 B 吸唔吸收
我5'3", 老公6'
亞B出世 7磅
陀得唔辛苦

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我得5尺1,我老公有5尺11,我們兩個出生時都係重磅bb(我出生時有8磅,老公有9磅幾),但醫生話我肚內的bb只係中size,估計出生大約6磅幾啦...... 所以我想bb size及父母情況未必成比例的。

大宅

睇完你地既post 都放心o左好多呀~~ ahhaha 因為之前成日都諗會大到行唔到路o尼個畫面o家!!!

別墅

原文章由 bosch 於 08-1-27 00:13 發表
個個bb 既 size 都唔同, 又唔係個個都係跟老豆咁丫麻, 點話得埋架... :tongue: 咁計d人陀mix的bb咪仲辛苦? 未必係丫麻, 呢 d 野冇乜關係,所以唔駛太擔心.

我ex就是鬼佬,我只5"3,他就6"1,而我個仔高度一般,但他一出世個護士就講,嘩!你個B個鼻好高呀 !應該似你老公(因我鼻扁),而我亞媽話BB的JJ咁長"o既"
http://hk.myblog.yahoo.com/monmon-chin

複式洋房

my dad - tall & my mum short is an good example.... and i am tall wor.... so no relationship at all... it depends on BB !!!

大宅

我5'3,老公6',呀仔出世有8.3磅,陀個陣都幾辛苦呀!
可能我老公頭大,我個仔又係頭大,所以出個陣都好辛苦。So farBB都係似老公咁,個身都比較長。

原文章由 judelawfans 於 08-1-26 22:13 發表

首頁

尾頁

跳至