意見反饋
義工

自由講場 今日: 2314|主題: 1004871

跳至
統計--你地樓上嘈唔嘈!!!!!

大宅

國民生產總值:2487

唔知點解住度邊到,樓上都勁嘈!!!!!!!!!!!

大宅

國民生產總值:3212

唔嘈, 都冇可能嘈到, 我住頂樓既

珍珠宮

國民生產總值:31475

同意呀,我屋企樓上好鬼鍾意夜晚11:00pm後就係度嘈,啲聲就好似有個肥婆係度跳繩咁,再唔係就係度碌"啞鈴"

伯爵府

國民生產總值:18633

好媽媽勳章 畀面勳章 睛靈勳章

我樓上樓下左左右右都好靜 不過....可能係我地嘈住人地都唔知 因為我仔成日係屋企跳來跳去, 有時又會有獅子叫 (我鬧仔 )

伯爵府

國民生產總值:15320

2018勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

一時時, 要睇上面個女人既心情, 2日前我先投訴過佢, 係個房開hi-fi嘈到我對耳都覺痛。

男爵府

國民生產總值:9034

平時都ok既,今日冇端端係度揼揼揼,而家都仲揼緊,嘈醒我個仔

大宅

國民生產總值:3009

嘈呀,我樓上個小朋友唔知點解好多時半夜1,2點都未訓,成日聽到佢走黎走去玩ball,丟野落地聲....真係好煩,投訴佢果2日好d,過2日又係咁

侯爵府

國民生產總值:24623

好媽媽勳章 畀面勳章

嘈呀.
樓上得一位婆婆住,但有時唔知佢係咪比d親友黎住,成日都趺野ka,有時就"pang pang"聲咁.
而且佢又早瞓,佢有時3點幾唔知整咩,好嘈.
試過一次最離譜,佢鑽野wo.
搞到我第朝早去投訴佢.

大宅

國民生產總值:2487

upupupupupupupup

珊瑚宮

國民生產總值:107453

好媽媽勳章 畀面勳章

樓上唔嘈..不過都好乞人憎..成日洗佢果個潛建露台...一早就好似落雨咁滴水落黎

樓下就好嘈...果2公婆講野勁大聲...重有成日煲中藥...嗅死:;pppp:

大宅

國民生產總值:3108

Always quiet. Only can hear their dog goes everywhere.:)

男爵府

國民生產總值:7677

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我樓上果個最LIKE係窗口晒衫, 不過又唔等D衫乾D先晒, 水長流咁去晒, D水係咁滴落我個冷氣機頂鬼咁嘈, 乞人憎到死!:;pppp:

公爵府

國民生產總值:25275

回覆 #3 ginger2006 的文章

me too

禁止訪問

國民生產總值:16556

禁止訪問

國民生產總值:2939

翡翠宮

國民生產總值:77172

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我樓上樓下都好靜

洋房

國民生產總值:125

唔嘈.因樓上係天台.:lol :lol :lol

大宅

國民生產總值:2088

原文章由 ginger2006 於 08-1-26 23:00 發表
同意呀,我屋企樓上好鬼鍾意夜晚11:00pm後就係度嘈,啲聲就好似有個肥婆係度跳繩咁,再唔係就係度碌"啞鈴"

me too ah!

民房

國民生產總值:35

樓上好嘈好嘈, 佢地初初搬黎o個幾日仲執野執到2, 3點, 並拎辦冷, 自私到死, 投訴都無用, 成日都有拉椅聲, 敲打聲, 有時跑步聲, 仲有11, 12點黎練琴, 好聲好氣同佢講仲送埋pack椅腳墊過佢都話自己屋企無餐椅wor, c唔c. 而家晚晚一點幾就聽到個女戶主返屋企, 開鐵閘著住高錚鞋行來行去, 好鬼煩 :tongue:

大宅

國民生產總值:3188

我樓上超嘈,半夜2,3點,晨早5,6點,
都著住高跟鞋行來行去,
真係變態!!!!:tongue:

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.