意見反饋
義工
[2007年] bb 肚痾, 係未出牙?

大宅

國民生產總值:1485

好媽媽勳章

之前有留意部份0706的媽媽回應有關寶寶肚痾, 這兩天我bb開始一天痾4-5次, 平時一日一次, 好多呠呠, 臭臭好似水加蛋花:( , 老人家話出牙仔, 但我覺得食手指食左細菌, 大家有無類似經驗呢?

王國熱話
做完割瘤
有念珠菌既朋友請入黎討論一下如何康復
HPV negative 但點解都會有 cin?
請問JM們,有甩頭髮食療/中醫/洗頭水介紹嗎...

洋房

國民生產總值:422

我個囡近日都出咗牙, 但只係D便便稀D, 同埋會有一點點白色, 但無一日痾四次, 只係好正常一日痾一次.

大宅

國民生產總值:3355

我個B 都無o甘wor..四,五次都既多..見見醫生好的

男爵府

國民生產總值:8169

好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章

我個女都係喎, 佢出緊兩隻牙仔, 一日痾兩三次, 好稀有白色粒粒, 阿媽話係牙仔屎, 出牙仔就會架啦, 大過佢痾咗都兩個禮拜啦 , 雖然無其他唔妥, 但再過多幾日都係咁, 我都會帶佢去睇吓醫生.

大宅

國民生產總值:1485

好媽媽勳章

我今朝見bb個pat pat 痾到紅哂, 即刻帶佢落去睇左醫生, 醫生話係腸胃炎, 要食藥! 不過都要痾多兩日先會停 , 佢補充無話出牙會肚痾, 只係可能食手指食左細菌:-( , 真係要勤d清潔雙手

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.