夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

佢一同佢屋企人傾(我估)就會lock房門黎傾,點解?
我真係好討厭佢咁,mug2公婆之間會有秘密架咩??
我好嬲呀

http://kawaii-kids.com/

大宅

唔會喎
有時講緊要既公事就會入房

其實你估係佢屋企人,係咪有咩原因?
同埋有無同老公傾過點解要lock門咁誇張?

大宅

如果係真係同佢屋企人傾,
搞到妳成個外人咁嘅?-(

男爵府

原文章由 littlefatc9 於 08-1-26 23:55 發表
唔會喎
有時講緊要既公事就會入房

其實你估係佢屋企人,係咪有咩原因?
同埋有無同老公傾過點解要lock門咁誇張?

我有話過佢,佢話嘈先入房傾,
我聽到少少內容似係屋企人
不過佢lock門果野真係黑人憎到爆,我準備開佢拖

男爵府

原文章由 白活 於 08-1-26 23:57 發表

我就係有呢種感覺,超唔妥佢,佢份人就係咁,所以佢屋企人都唔會尊重我!!!!!!!~

大宅

lock 門個下又真係幾衰既, 關埋門都夠啦, 仲要 lock 門, 比我都唔鐘意, 會好 hard feeling

別墅

agree ! 俾個warning佢先啦, 甘快開拖 !

原文章由 白活 於 08-1-26 23:57 發表

男爵府

老公講親電話都係喺我面前架~
反而係我頂佢唔順,叫佢去第二間房傾!
因為佢有個壞習慣 - 就係一講電話...
就算佢原來係坐低,佢都會企起身...
一路講一路喺我面前騰來騰去~
眼都花埋~ 好鬼煩!!!!

別墅

我老公都唔會架,除非真係好噪啦…我反而至憎佢就係我一路睇電視佢一路坐我隔離大大聲聲錦講電話丫 佢仲大聲過電視機…
我覺得你同佢講左你係介意先啦…男人好鍾意話“你都冇同我講話介意,我點知” 所以如果你講完佢都繼續先開拖啦:loveliness:
http://hk.myblog.yahoo.com/cherry1213lee

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

唔會wor..不過我老公好少講電話ge,
多數都係text msg..

男爵府

唔會呀, 我老公係大聲公, 我就算唔想聽都要聽埋一份

別墅

我老公講電話又係超大聲,仲一路講一路大聲衰笑,唔知真係以為佢思覺失調. 不過有時見佢甘傻自己都忍唔住跟埋笑

複式洋房

我會比空間老公,佢想講自然會講
又或者佢處理左,先同我講

伯爵府

畀面勳章

佢一同佢呀媽講電話就陰聲細氣..一係就行開講!!我次次聽到都敉到震!!!

禁止訪問

洋房

原文章由 zzzlam 於 08-1-26 23:41 發表
佢一同佢屋企人傾(我估)就會lock房門黎傾,點解?
我真係好討厭佢咁,mug2公婆之間會有秘密架咩??
我好嬲呀

小心d有鬼馬!或者係你面前扮同屋企人講緊野!走入房你點知佢同咩人講?如果真係同屋企人講唔想比你聽都唔使lock門呀??

別墅

我老公講電話都會行來行去
唔會停

水晶宮

熱血金章

我老公乜鬼野都要同我講一餐,

試過特登用 hand free,

兩隻耳筒一人聽一隻囉

大宅

公司野or 朋友打黎都會大大聲~

有些不要臉既女仔打黎就會一句起兩句止..佢仲會不耐煩地收佢地線..."係我面前"...我唔係度就唔知喇..
以前d女打黎會隊埋俾我聽tim..
而家結左婚佢都唔聽女仔電話lu

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

唔會...佢講電話好大聲架..尤其係一早6,7點...夜更伙記日日都要打比佢匯報晚上既情況...朝朝都比佢嘈醒 明知個仔瞓....細聲d都唔得既...

有時我係廚房...佢係房講電話我都聽到

首頁

尾頁

跳至