跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

果d唔平ga....有look過大馬路果間...無羽x褸...d棉褸都唔平又唔令
原文章由 lcf201 於 08-2-2 10:36 發表

yl 都有D出入口舖架, 你去睇下

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

bell.....出面真係好凍呀....
原文章由 keroppipooh 於 08-2-2 10:53 發表

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 portiabb 於 08-2-2 11:07 發表
bell.....出面真係好凍呀....

係 ar..... 到我就黎 ccccccc 咁濟,
home d 暖 lo 博住開

晏晝又會出去到夜晚先番,
e+ 叫 maid 幫孖b bath 左先

琥珀宮

pp,

e+ b ng bc ar
你貓番個 e貓 address 比我 na
如果有空 ge 就貓埋其他靚女個 d 黎

琥珀宮

仲出街 著多幾件衫喇...好凍呀...
原文章由 keroppipooh 於 08-2-2 11:10 發表

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-2-2 11:13 發表
仲出街 著多幾件衫喇...好凍呀...

上星期約左去隻6阿叔 home
鬼 g 佢會凍咁耐咩

男爵府

唔系臨訓之前沖涼,訓都訓得舒服d咩,我大人就臨訓之前沖,立即跳上床訓好快訓得著!

原文章由 keroppipooh 於 08-2-2 11:10 發表

琥珀宮

原文章由 berthanokching 於 08-2-2 11:17 發表
唔系臨訓之前沖涼,訓都訓得舒服d咩,我大人就臨訓之前沖,立即跳上床訓好快訓得著!

夜 ma ma 先沖涼
e+ 已經 左食緊藥,
到時 bath 完再賴野肯定比人狂插

琥珀宮

呢d天氣...緊係晨早沖左sin好d啦..雖然話出街...最好都係沖左sin出...到時返黎夜左沖唔到又凍...仲水
原文章由 berthanokching 於 08-2-2 11:17 發表

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-2-2 11:21 發表
呢d天氣...緊係晨早沖左sin好d啦..雖然話出街...最好都係沖左sin出...到時返黎夜左沖唔到又凍...仲水

agreed
今晚番泥 ng 沖 ga na, e+ 咁 ge 天氣又無汗出,
同埋我地 bu 黎 bu 去, 都 ng 會話污x ge

琥珀宮

我細個都係咁...如果可以...冬天一定係日頭沖涼...:lol :lol
原文章由 keroppipooh 於 08-2-2 11:27 發表

agreed
今晚番泥 ng 沖 ga na, e+ 咁 ge 天氣又無汗出,
同埋我地 bu 黎 bu 去, 都 ng 會話污x ge

琥珀宮

接yy去畫班sin....再talk過:lol :lol

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-2-2 11:30 發表
接yy去畫班sin....再talk過:lol :lol

55555555 旦你

琥珀宮

琥珀宮

頭sin出去...諗住買yy ge中國服...我想搵長褸款...但係有又唔夠厚....陣間再睇下sin...不過落住雨又鬼咁凍...唔知行唔行到

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-2-2 12:15 發表
頭sin出去...諗住買yy ge中國服...我想搵長褸款...但係有又唔夠厚....陣間再睇下sin...不過落住雨又鬼咁凍...唔知行唔行到

咁凍自己去睇好 na.....

琥珀宮

b....孖b幾時放假

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-2-2 12:18 發表
b....孖b幾時放假

年30響 sch pm 食完團年飯就放, 我都會去食
跟住15號先番學, ng g 典解又 ng 放埋 fri 先番 ?-( ?-(

琥珀宮

我都爽....但係邊個睇住yy wor
原文章由 keroppipooh 於 08-2-2 12:16 發表

咁凍自己去睇好 na.....

首頁

尾頁

跳至