自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:將自己变靚门d,又係生財工具,+ok+ar.++唔好

原帖由 adcyf 於 14-09-13 發表
將自己变靚门d,又係生財工具, ok ar. 唔好太过火, 变醜就得啦
未係, 成日講人整容, 做藝人整靚個樣有咩出奇, 有錢我都整呀,

珍珠宮

回覆:(有圖) 謝安琪十年變臉史

超級作狀,高登仔就係鐘意佢作狀和扮後生!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章

唔覺有整, 最多咪髮型化妝變瘦塊臉,ok啦
一直唔覺佢特別靚女

大宅

引用:Quote:petitsomeone 發表於 14-9-13 11:44

原帖由 ian723 於 14-09-13 發表
死啦, 單憑呢幾張相我唔覺得佢整過, 最多話佢個妝化得好。
或者佢微調得好啦。
Agree

大宅

Best_Regards 發表於 14-9-13 11:50
冇話唔可以整,但嗰好越來越誇,而家啲打扮又特登扮後生咁,我覺得要切合自己身份囉

...
咁佢身份係藝人ma, 更係要突出D, 又不是走暴露線, 扁底女性我諗佢下班後, 係仔、老公前唔會化行装啩......
,咁扮到後生D, ok ar. 佢都係37、38 o姐. 若我37、38好似咁樣就好啦. 仲有扮靚D係要勤力架.....

利申:不是她粉絲或工作人員, 只係為番女人,尤其要工作又要做人亚媽的女性發声0者

大宅

唔覺得有整過,只是化妝的變化。

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:講真,無論佢點變,我都唔覺得佢係女神囉…

原帖由 Best_Regards 於 14-09-13 發表
講真,無論佢點變,我都唔覺得佢係女神囉…

2011 個樣叫做好啲,而家太妖艷,又似上左年紀的mk 妹:sickmil ...

simple is the best~

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係有少少唔同左, 慢慢咁執呢, 係唔覺架

子爵府

我唔反感佢整容喎 ,仲整得幾靚

禁止訪問

水晶宮

首頁