自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

想請教淘宝網-支付宝找數是否可用HSBC credit card?但可否教教我?Thanks.

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

男爵府

首先張信用咭要做個「visa驗證」先可以付支付寶

原文章由 CINDYC 於 08-1-27 16:08 發表
想請教淘宝網-支付宝找數是否可用HSBC credit card?但可否教教我?Thanks.

水晶宮

Hi let_itbeeee,
How to do「visa驗證」?
原文章由 let_itbeeee 於 08-1-27 21:52 發表
首先張信用咭要做個「visa驗證」先可以付支付寶

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

男爵府

visa驗證

http://www.visa-asia.com/ap/hk/zh_HK/cardholders/security/activate.jsp

別墅

唔好意思,我都想問d野!
係唔係在淘宝網開左戶口,跟住再開支付宝就可以買嘢?
thx.:-P

水晶宮

pandacat_bb,
唔該晒!我剛剛試過DBS驗證,銀行話交表申請驗證,号碼要7-10,
我只係想買$50, 請問有無人可以幫到我?
原文章由 pandacat_bb 於 08-1-28 02:13 發表
visa驗證

http://www.visa-asia.com/ap/hk/zh_HK/cardholders/security/activate.jsp

[ 本文章最後由 CINDYC 於 08-1-28 09:22 編輯 ]

別墅

請指教!

我張DBS Visa已做驗証, 但都不能付款. Why?

男爵府

DBS要咁耐, 我用過中銀同HSBC都係online做完驗証, 即刻可以付款喎

原文章由 CINDYC 於 08-1-28 09:21 發表
pandacat_bb,
唔該晒!我剛剛試過DBS驗證,銀行話交表申請驗證,号碼要7-10日,
我只係想買$50, 請問有無人可以幫到我?

大宅

原文章由 carnationyiu 於 08-1-28 10:39 發表
請指教!

我張DBS Visa已做驗証, 但都不能付款. Why?

我張咭係 DBS Compass Card 可唔可以付款?

侯爵府

夏天玩到顛

係咪一定要用支付宝付款?如果係咁咪會有個人民幣對換差價,又如果我有人民幣,又可否用現金??

侯爵府

夏天玩到顛

可唔可以貨到付款,唔該幫幫忙

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我張HSBC Visa 無做驗証都可付款, 都無問題!
我經支付寶用visa付款後, 佢會hold住舊錢, 等你收到貨後, 你要去返淘寶網確認收貨, 之後支付寶會放款比賣家!

[ 本文章最後由 momofish2002 於 08-4-30 16:53 編輯 ]

侯爵府

夏天玩到顛

ok ic very thank you

男爵府

用visa在淘寶網買野安全嗎?

大宅

咁我想問如果無信用卡,係咪要開bank a/c架?咁要去邊間開會好/快d呢?
請指教~~方便就pm我呀!
我係驅魔人媽媽

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

為什麼我想付款时, 不見有Visa icon?

男爵府

原文章由 callyan 於 08-5-29 00:47 發表
為什麼我想付款时, 不見有Visa icon?

你會唔會係bid左幾件野,
然後合併付款呢?
用visa係唔可以合併付款架,
要一件一件付款,
又或者可以問下個賣家可唔可以開一個post,
合併晒個總數比你bid!

首頁

尾頁

跳至