懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

由於自己生之前會有好多問題... 同無形既恐懼...
所以有其他媽媽建議我將自己生既過程同感覺post上黎比大家睇...
各位準媽媽... 希望您地睇完會對生仔既過程了解多啲...
同埋放心多啲...

http://hk.myblog.yahoo.com/wai_wai_121/article?mid=8

p.s.: 我係半身麻醉開刀架... 喺法國醫院~~~ ^^

如果各位媽咪都有blog可以同大家分享既話...
就post上黎啦... ^^

男爵府

http://hk.myblog.yahoo.com/ar_fly0315
我都有^v^
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

別墅

原文章由 丫飛 於 08-1-27 16:48 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/ar_fly0315
我都有^v^

丫飛, 您仔仔好得意丫.... ^^
真係痛死您~~~

洋房

Thank for your sharing!!!!:-P
原文章由 wai_wai_121 於 08-1-27 16:43 發表
所以有其他媽媽建議我將自己生既過程同感覺post上黎比大家睇...
同埋放心多啲...

http://hk.myblog.yahoo.co ...

伯爵府

畀面勳章

好想睇,但係又好驚

大宅

多謝你的分享,謝謝。

我打令也會在法國醫院開刀,你的經驗我們好有用,還有你個仔仔非常可愛
肥遊是快樂和互愛
肥遊是友善和氣
肥遊是美麗
個肥臉似紅霞
肥遊像鮮花的笑

lokyee129 該用戶已被刪除

男爵府

多謝你嘅分享吖~~

好感動呢~~

禁止訪問

禁止訪問

大宅

自己陀緊bb, 真係先知做媽咪的偉大! 懷著bb時, 很多感覺同辛苦, 就算係老公都未必share到, 各位mami真偉大!

別墅

原文章由 meimei333 於 08-1-28 16:10 發表
自己陀緊bb, 真係先知做媽咪的偉大! 懷著bb時, 很多感覺同辛苦, 就算係老公都未必share到, 各位mami真偉大!

講得好岩丫... meimei33...
我陀緊既時侯, 每當bb踼我既時侯, 我都會都叫老公摸下佢...
不過, 我成日覺得佢無我咁開心, 咁興奮...
可能因為佢根本感覺唔到... haha~~
痛又唔知... haha~~
所以做媽咪真係好偉大~~~

宜家我仲會好懷念bb喺我肚度既日子哩

別墅

原文章由 Granadilla 於 08-1-28 15:06 發表
我係順產既!~辛苦既日子好快就過!

http://saracsk.spaces.live.com/

您好叻丫... 可以順產...
過產一定好痛... heehee~~
不過, 見到咁得意既bb都值得既~~ ^^

別墅

JIMMYKWOK, IAMKIT, LOKYEE129, 阿豆媽, ROYALBB...
Thanks丫!!! ^^

LOKYEE129, 係丫... 生BB真係要好好調理好身體... 身體好, 自然BB都可愛啲... 開心啲~~

禁止訪問

別墅

原文章由 Granadilla 於 08-1-28 18:20 發表

係呀~其實我開到差唔多9,10度時已經想要無痛分娩架喇(因為我生之前0個幾日血壓突然間升到頗高,可以做無痛分娩),點知醫生一check已經話生得喎,既然係咁咪順其自然生出黎囉~呵呵! ...

咁咪好... 生得咁快...
係啦... 您bb幾大丫?!

民房

hello wai_wai_121,

無意中睇到你個topic & blog,我黎緊12/5都會係法國開刀,知道多D自己都無咁緊張,重有你個BB好得意呀!:-P

大宅

原文章由 wai_wai_121 於 08-1-27 16:43 發表
同埋放心多啲...

http://hk.myblog.yahoo.co ...

你個仔好得意呀!

睇完你個blog連我都有d感動, 我念到時我無你咁叻, 實喊出黎者....加埋我仲要向公立醫院, 無人陪....念到到時都驚....

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你仔仔好得意~
雖然睇到我幾感動,但係我睇完好似仲驚得多左.........

複式洋房

睇完:-( 好感動呀~~
我都係法國生~不過想順產~~

首頁

尾頁

跳至