嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

你地孖b D 3褲用品玩具會否太多?會點處理??嘻嘻玩具先恐怖 半個廳做左公園,3褲10箱 鞋仔都兩大袋!!又唔捨得送比人!!你會點?之前我試過買比二手都幾好但煩dd!!開二手孖b店得唔得呢 一定要兩件兩件買!!!哈哈發下夢先:;pppp: :;pppp:

子爵府

twinsma,妳呢個topic開得好呀,我都有呢個煩惱!

之前我唔知有呢個親子網,有好多好多bb野唔知點處理周圍問人要唔要因為好新同好靚(有d用都未用過),bb床都有4張(兩張係屋企兩張係99度),就係咁夾硬送左2張bb床比老公朋友既朋友,另外2張掉左去垃圾房.....如果早d知道有呢個網就好,好多野可以上黎賣唔洗咁!

e+對b d野好d既就比晒我個老死對仔女,次少少既我媽咪就笠晒返鄉下比人......

妳d野好鬼靚,唔好放出黎賣益下bk媽啦 我都話如果我對b遲過妳對b出世我實"笠"妳好多貨走

男爵府

原文章由 丫頭 於 08-1-27 07:51 PM 發表
twinsma,妳呢個topic開得好呀,我都有呢個煩惱!

之前我唔知有呢個親子網,有好多好多bb野唔知點處理周圍問人要唔要因為好新同好靚(有d用都未用過),bb床都有4張(兩張係屋企兩張係99度),就係咁夾硬送左2張bb床比老公 ...

THANK THANK~~我真係買好多衫用玩具用品而且仲先先係HELLO KITTY,然後米奇,POON POON,而家係ELMO全部一換就所有用品換,我痴架!太錫BB!(借口):;pppp: :;pppp:
D野我都覺好靚,幾個MA MA同我買過野都讚過!!送真係唔捨得架!!!!!不過而家想同BB換床有咩好介紹???

大宅

幸好我d孖b衫都係教會/朋友/親友比既多...冇禁傷

大宅

原文章由 Dr.Mickey 於 08-1-28 09:26 發表
幸好我d孖b衫都係教會/朋友/親友比既多...冇禁傷

我孖b的用品係在bk送出,留比有需要嘅人好過掉左佢......有d住好遠都會黎攞,因為佢地有需要,只要你肯送出就唔洗擔心點處理......但係想賣出就好難,我架孖車都放唔出,最終都係送左比人.

[ 本文章最後由 kwokwong 於 08-1-30 03:30 編輯 ]

別墅

- 請問有冇bounce chair 出讓?

LORR

原文章由 le_petit_mama 於 08-1-27 18:09 發表
你地孖b D 3褲用品玩具會否太多?會點處理??嘻嘻玩具先恐怖 半個廳做左公園,3褲10箱 鞋仔都兩大袋!!又唔捨得送比人!!你會點?之前我試過買比二手都幾好但煩dd!!開二手孖b店得唔得呢:cheez ...

大宅

虎到金來勳章

我比教會d friends & 工人.

大宅

買bb野真係洗好多錢...
我好小朋友有野益我...
大多都係自己買..之後..益人

男爵府

原文章由 Yeh2007 於 08-3-5 03:22 PM 發表
- 請問有冇bounce chair 出讓?

LORR

主要多bb 3仔同公仔玩具,,所有車仔早已買出了!而家得士的車,同單車用緊

首頁

尾頁

跳至