夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

別墅

都講得幾…
http://hk.myblog.yahoo.com/cherry1213lee

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

你講得好...
唔好比佢知我屋企太多野???
我個口多到爆既亞媽,已經如實同我99講晒我地屋企有d咩....我冇諗過唔比99知,但我唔想由我個多口亞媽講lor...我一諗起就好嬲...
嬲到係你地嬲99果隻,但我係嬲我亞媽....
我真係唔明,點解我亞媽把口咁鬼多...鬧佢,佢話好閒je...有咩唔講得...比佢激死...

大宅

全中

男爵府

你講好岩
我真係中晒招
比人鬧,C6反過來話我小氣
外家無錢,比人look down:-(
1句講晒===2面受敵(99 & C6)

原文章由 吹吹水 於 08-1-27 21:51 發表
99講到出口原來係真,十個新抱九個都會中招
1)唔理係結婚定同居,佢起要你一個人,但你要接受佢一家,唔理9962好定唔好,都唔到你去評論,十個有九個C6都唔會幫你仲話你玩針對小氣,佢吔相處時間咁耐,幾唔好都接納曬切肉不 ...

複式洋房

原文章由 minka 於 08-1-27 23:48 發表
你講好岩
我真係中晒招
比人鬧,C6反過來話我小氣
外家無錢,比人look down:-(
1句講晒===2面受敵(99 & C6)

真係講得好好.第日我同我老公一齊住ge時候,呢個場面會唔會更衰呢!?

大宅

um....今晚去99度食飯,有少少野唔高興....
我地講開d男人一番大陸一定渣都無,10個10個都會有女人....0甘99仲話 : "0甘晴晴(我個女)米有2個媽媽law!! " 我仲以為佢會幫我警告我老公tim.....我即刻回應 : "唔係呀,如果係0甘,晴晴就會少0左個爸爸呀!!"

複式洋房

原文章由 ooooohk 於 08-1-28 00:10 發表
我地講開d男人一番大陸一定渣都無,10個10個都會有女人....0甘99仲話 : "0甘晴晴(我個女)米有2個媽媽law!! " 我仲以為佢會幫我警告我老公tim.....我即刻回 ...

你答得好正呀~~!!!:lol

大宅

回覆 #9 karemom 的文章

:-P :-P
果時我心諗 : 唔係0下ma....妳好想妳個仔攪女人mea!!?? (不過其實我知佢係亂up既)
希望99唔會覺得我串啦...但係我當時真係有d嬲嬲地0家!!! 呢d野女人最敏感...

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

講得好
對c6家人一定要"假" ,越"假"越好 ,咁先保護到自己

大宅

原文章由 ooooohk 於 08-1-28 00:10 發表
我地講開d男人一番大陸一定渣都無,10個10個都會有女人....0甘99仲話 : "0甘晴晴(我個女)米有2個媽媽law!! " 我仲以為佢會幫我警告我老公tim.....我即刻回 ...

你應該同99講,咁你d仔女咪有2-3個呀媽?

大宅

講得好,全中,佢老母只係識得幫個仔:;pppp: :;pppp: :;pppp:

複式洋房

原文章由 ooooohk 於 08-1-28 00:39 發表
:-P :-P
果時我心諗 : 唔係0下ma....妳好想妳個仔攪女人mea!!?? (不過其實我知佢係亂up既)
希望99唔會覺得我串啦...但係我當時真係有d嬲嬲地0家!!! 呢d野女人最敏感... ...

複式洋房

逢老母都係幫個仔0架啦

原文章由 mysukihk 於 08-1-28 11:32 發表
講得好,全中,佢老母只係識得幫個仔:;pppp: :;pppp: :;pppp:

禁止訪問

伯爵府

原文章由 hinhofion 於 08-1-28 10:05 發表
講得好
對c6家人一定要"假" ,越"假"越好 ,咁先保護到自己

講真有幾多人做到
要超有機心先做得到
就算成個人辦o係面前做埋比你睇, 都係學唔到

男爵府

原文章由 吹吹水 於 28/1/2008 02:41 PM 發表
我話你知,新抱做到幾好都無用,都係外人,個仔就算打佢嘈佢趕佢走都好仔,所以一定要同佢吔唔好咁CLOSED

好啱! 做幾好新抱都好/6299對新抱幾好都好...始終都係因為自己個仔既關係~ 如果一日老公唔要...到時就連外人都不如,因為6299一定會企喺仔果邊!

男爵府

原文章由 wkchoy 於 28/1/2008 04:01 PM 發表

講真有幾多人做到
要超有機心先做得到
就算成個人辦o係面前做埋比你睇, 都係學唔到

我都做唔到 - 要我"好假"咁對住老公屋企人! -
不過我又覺得其實根本唔需要"假"~
"淡"就ok嘞~ 唔好太close,君子之交~~~~

首頁

尾頁

跳至