意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 4|主題: 127095

超市買野都講價??!!

大宅

國民生產總值:1226

尋日去超市買野, 排我前面位印姐居然同cashier講價喎!!! 佢拎住兩罐罐頭湯問cashier幾錢. cashier答佢$9.3一包. 印姐就問買兩罐可唔可以平d? cashier話無得平, 都係一罐$9.3咁計. 於是印姐就發老皮話"我而家要兩罐, 可唔可以$8一包賣俾我?". cashier都話唔可以平, 於是佢就掟低兩罐野走左.

唔知係佢亞mum教佢買咩都要講價丫定係佢係想打斧頭呢?

王國熱話
啟德1號中層一房34校網包全屋傢私電器,...
屯門豫豐花園2房440萬~急走
黃大仙私人屋苑向南1房2廳,全新裝修近地...
荃灣中心 業主盤 極罕有單位 急放

大宅

國民生產總值:2624

當然係後者居多啦,或者佢自己用突左阿mum俾既錢
原文章由 食神 於 08-1-28 10:10 發表
尋日去超市買野, 排我前面位印姐居然同cashier講價喎!!! 佢拎住兩罐罐頭湯問cashier幾錢. cashier答佢$9.3一包. 印姐就問買兩罐可唔可以平d? cashier話無得平, 都係一罐$9.3咁計. 於是印姐就發老皮話"我而家要兩 ...

侯爵府

國民生產總值:23410

醒目開學勳章

通常d罐頭湯真係買2件平d
可能佢以為cashier唔做promote俾佢

公爵府

國民生產總值:28928

2018勳章

又幾醒喎, 識講價~

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.