意見反饋
義工

產前產後 今日: 31|主題: 240803

成日乞痴同咳驚影響bb

大宅

國民生產總值:2567

本身有鼻敏感, 成日打乞痴, 另外, 近來仲偶然有兩聲咳, 攪到振到個肚好厲害, 驚影響肚褭面既bb, 請問大家知唔知道有冇大問題?

大宅

國民生產總值:2381

好媽媽勳章

我都想知....希望冇問題.........

因為我而家成31週,個肚越大,打乞痴用力時,越覺得「掙」到個肚就黎爆炸....我都覺得好恐怖...
http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

民房

國民生產總值:46

我都有鼻敏感ga~成日都會打乞痴~有左之後仲哀~孌埋氣管敏感同成日咳~成日條氣唔順得好嚴重~又訓唔到~跟住去左睇中醫~依家先話好d~雖然仲有少少咳~但個人精神左好多~起碼個肚唔使咳到痛先~:-P

禁止訪問

國民生產總值:458

珊瑚宮

國民生產總值:102365

2018勳章 開心吸收勳章

羊水有避震作用, 一般咳同埋打乞次都唔會避親bb, 所以唔駛太驚.

如果我平訓時打乞次, 反而好似會拉到個肋骨/橫隔膜附近既位痛, 所以我打乞次時會 luen 既個背, 同埋輕輕按下個肚.

我返工要搭小巴, o岩o岩有左時, 有次架車衝到成個 patpat 離凳成吋咁濟, 我都 chok 到嗌左出聲, 果次真係嚇到我半死....

別墅

國民生產總值:565

我都有呢個問題好耐~
打乞"次"同咳都會感覺到子宮縮一縮~
痛一痛~成日諗會唔會影響阿b d骨!
所以我盡量都會忍住唔咳...好辛苦耶:cry:

別墅

國民生產總值:536

我有時打「乞次」用力,下体還會滲出液体,好担心啊!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.