跳至

首頁
56789...18

尾頁

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

雖然佢係open, 但比人post出黎, 全世界都睇到, 咁又幾慘既.

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

張相我就無咩興趣睇喇,
仲豪放我都不時見啦....

為尊重當事人,打番格仔先!

珍珠宮

原文章由 麟媽媽 於 08-1-28 15:55 發表
張相我就無咩興趣睇喇,

為尊重當事人,打番格仔先! ...

係當事唔係當事人

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

:lol

張相我就無咩興趣睇喇,

http://i26.photobucket.com/albums/c143/helenkywong/sleepingobi2.jpg

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

張相我就無咩興趣睇喇,

http://i26.photobucket.com/albums/c143/helenkywong/sleepingobi2.jpg

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

已經講到好白.....

睇完好
原文章由 小魚兒正正 於 08-1-28 15:21 發表

找吾到打找呀
.................

大宅

好媽媽勳章

哈哈哈哈......同阿嬌同一個pose呀......不過你個cute好多.....好鍾意.....我隻肥喵又係咁架

張相我就無咩興趣睇喇,

http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

侯爵府

原文章由 火石 於 08-1-28 15:33 發表
張相預左會見報了, 話唔定記者正在寫稿

張相超核突呀, 無論真定假, 真係大整蠱!

大宅

好媽媽勳章

可以pm我話我知係邊到有得睇呀!我找不到呀

原文章由 mum-LCC 於 08-1-28 16:10 發表

雋彥bb出世重3.125kg

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

嘩 ! 睇完喇

整咩攪成咁呀

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 mum-LCC 於 08-1-28 16:10 發表

係,不論真假,阿嬌都肯定無晒面啦,陰公,被人咁搞法

大宅

好媽媽勳章

最新消息....

英皇報左警啦...而家係灣仔差館....邊個登告邊個邊個再傳閱告邊個喎.....
http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

咁明天實上報啦

原文章由 MC陳師奶 於 08-1-28 16:24 發表
最新消息....

英皇報左警啦...而家係灣仔差館....邊個登告邊個邊個再傳閱告邊個喎.....
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

嘿...
我覺得都好慘架..
其實成年人有性行為都好正常啫...

大宅

好恐怖啊
睇完要洗眼
我覺得係似係真, 但係係舊相囉

大宅

男友主角都在相度,點講得甩

大宅

hashtag影視迷勳章

唔怪得當年余文樂要打佢啦....

年輕人...唉....
願BB身體健康

禁止訪問

首頁
56789...18

尾頁

跳至