家庭理財

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 #1 mrsdoh 的文章

mrsdoh

How's your bb lately ?

男爵府

原文章由 yungyung122 於 08-4-22 20:13 發表
mrsdoh

How's your bb lately ?

佢而家都幾健康, 飲好多奶, 不過時時刻刻要人抱, 一放落床唔夠5分鐘就會喊, 有時訓訓下又會突然嚇親大喊, 真頭痛.
佢臉上生左好多暗瘡, 佢又成日用手去抓臉. 臉都變成花臉貓, 我已經用被仔包實佢隻手. 唔比佢郁

係呢, 最近你有無買賣股票.......我28.6蚊買#2628, 尋日30.5蚊放左......今日無唸到佢仲會再升......大錢唔係我賺

珍珠宮

各位,
大家賺左幾多ar!!!
[img[img]

別墅

mrsdoh

Seems most of the BB 都時時刻刻要人抱, 唔抱就會喊. You can buy cotton BB gloves so he will not become花臉貓. 生暗瘡probably because milk powder 燥, can boil 紅蘿蔔 or 玉米水

I bought #1800 @17.3x but missed thye chance to sell @18.8x when I was on trip. I sold yesterday and earned $700 net. I also bought #1133 last Friday and sold this Monday, earned net $1300

首頁

尾頁

跳至