跳至

首頁

尾頁

大宅

我都係12月19日生,但係到而家都未黎M... 日日都要有心理準備咁...

原文章由 kenphy 於 08-1-31 15:39 發表
yes, i gave birth on 19 Dec, and first day period on 29 Jan, and i did feed half month mama milk only

複式洋房

我阿b 12月27日出世, 餵咗個半月少少mama奶, 大部分補奶粉. 大約一個月清咗惡露. 好奇怪....我大約半個月前去做yoga (hot嗰隻), 做完之後有少少m, 過咗兩日又冇咗. 一個星期後又去做yoga (hot), 又見少少m, 第二日又冇咗. 可能因為熱...所以引咗d m出嚟. 唔知幾時先正式m??!!

健康院個醫生話, period既周期可能會同以唔同哂, 我以前period好準又唔痛, 希望好似以前咁啦!!

伯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

原文章由 自由人1 於 08-2-14 14:18 發表
我生左差唔多兩個月,喂緊奶粉,而家仲未黎m,點算!?:cry:

我都係呀...我都未黎...不過唔理佢啦..你地咁多人都未黎...遲D先算啦..

不過如果同老公行埋就要小心D, 要用 DOM DOM...想再生就另計..:mrgreen: :mrgreen:

別墅

畀面勳章 環保接龍勳章

我都係12月25日生,但係到而家都未黎M... 都唔知會幾時先黎...

首頁

尾頁

跳至