跳至
[2008年] patpat痛...

首頁

尾頁

大宅

由有左三個月開始有d痛, 間中痛...到最近已經變成無時無刻都痛...
好辛苦呀 , 醫生又話正常..妳地有冇咁既情況呢? 同埋點樣可以舒緩一下呀?
我們這一家

大宅

係唔係坐得多. 我都係行吓, 有時向前彎下腰,好D.無法啦. 仲有2個多月.

大宅

我係行得多就尾龍骨痛,唔多行太多,企太多,就無事。
有時痛到行唔到,企一陣就無事。

伯爵府

Me too. My pat pat hurts when I walk or stand for more than 3 hours.

My doctor gave me "mint ointment" to rub it lor. Actually your husband can massage you. The best is to lie down.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

我又係咁. 好早就 patpat痛. 做下產前運動會有幫助, 第二日會好好多.

姑娘話生得時, 腰痛會仲痛過陣痛.

大宅

我呢幾日就冇端端一吓子勁痛, 按吓阿b又好d,一陣又超痛(應該阿b压住d神經線)

搞到收工返家路又10分鐘変咗30分鐘(痛到逐吓逐吓,蟻冷咁行:( )

瞓覺嗰陣有吓超痛,完全一郁,pat pat痛到大脾gun.
係唔可以郁.:-(

而加都咁痛,
10級陣痛, 都好難想像.......
希望阿b,唔好成日游錯地方,搞到咁痛法la.
4月先生ma.

大宅

原文章由 bosch 於 08-1-29 23:10 發表
我又係咁. 好早就 patpat痛. 做下產前運動會有幫助, 第二日會好好多.

姑娘話生得時, 腰痛會仲痛過陣痛.

我都有試過有時patpat痛,但以為是便便頂住,好似針針地感覺.
大比gun都有時會痛....都是要做運動. 行得slow左. :;pppp:

複式洋房

係呀,我都痛咗好耐喇,睡覺時最痛,轉身時勁痛. 有時叫老公按摩吓,又會好d,所以有時自己都會按吓.

首頁

尾頁

跳至