意見反饋
義工

自由報料 今日: 25|主題: 265640

有冇人去完羽絨城?請報料..

大宅

國民生產總值:2903

羽絨城e+幾折ar,小朋友多吾多款ar?thx

愛你!永遠都不夠~~迪迪仔噶媽咪!

超級版主

國民生產總值:85365

2018復活節勳章 2018勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

我都想知

大宅

國民生產總值:2569

我想知有無兩歲男童穿的, 靚唔靚,大約幾錢?

子爵府

國民生產總值:14212

昨日去, 勁多人(大人個邊) OK多款.
$2400 折到$1700

別墅

國民生產總值:612

小朋友羽絨就算未減價前都買不落手,款式不多,除非你很喜歡north face,否則去都無謂

男爵府

國民生產總值:7276

岩岩去完,無哂小童細碼,中碼1兩件,但唔好款!

男爵府

國民生產總值:8119

可以去太古城吉之島睇吓,今日去見到有最細110碼單面$450,雙面$550再8折.

大宅

國民生產總值:2903

原文章由 luluboy 於 08-1-28 14:59 發表
我想知有無兩歲男童穿的, 靚唔靚,大約幾錢?

me 2
愛你!永遠都不夠~~迪迪仔噶媽咪!

大宅

國民生產總值:1108

除左羽絨城外,重有嘜好介紹呀???

男爵府

國民生產總值:7486

BK Milk勳章

我剛去完回來, 嘩...好多人買小朋友褸呀!!!
我個囡2歲半, 如穿xs碼都ok(佢算細粒), 不過已沒有碼了. 餘下S碼以上, S碼約3-4歲穿. 雪褸就會細D size, 約1-2歲穿都有.

如想買3歲以下的, 要找第2間了:tongue:

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.