跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

回覆 #1 jcsk 的文章

本人已飲著大半個月,味道几好.

大宅

我岩岩開始飲~
因為之前試SAMPLE 係雀巢金裝所以都飲呢個囉~ 都好味既~
係呢 優質喜康素 好唔好飲架? 因為未試過...

大宅

優質喜康素 有多可出讓, 你地有冇人要架?

家姐~妹妹

民房

我而家飲緊美素恩媽咪奶粉,話產後餵哺母乳時可以繼續飲。

別墅

美贊臣公司的(媽媽適體健),是添加了DHA的孕婦和哺乳婦女營養奶粉,早晚一杯,補充所需DHA,給媽媽全面的營養支持和照顧,為培養聰明寶寶打下良好的基礎。

有冇人飲呀? 好唔好架? 我淨係飲緊鮮奶, 有無需要飲孕婦奶粉呢?

邊隻牌子好??

複式洋房

Is it better to drink fresh milk instead of 孕婦奶粉? Any advice ah?

別墅

我其實試過好多隻牌子,但都覺得味道唔好,d雲呢拿味等好假好甜,所以寧願飲盒裝的屋仔奶。

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我飲安滿o架!!!我覺得都ok好味,起碼佢唔會太甜先!!!

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Hello,

我都係飲 " 安滿 " 入口 ok ! 喜康素太甜了

原文章由 sorsor1129 於 08-3-19 21:38 發表
我飲安滿o架!!!我覺得都ok好味,起碼佢唔會太甜先!!!

別墅

營養師不建議飲孕婦奶粉,因為糖份十分高,孕婦飲後好易肥。

別墅

我醫生話飲牛奶得唔洗飲孕婦奶. 問下自己醫生睇下佢意見?

子爵府

好媽媽勳章

我果時飲左 3 個月孕婦奶粉...
增磅太多....由第五個月開始唔敢再飲..
成個孕期重左 35 磅....
開頭重得太多...到後期要就住食野好辛苦....

民房

我知道有左就一路飲到依家了~
我依家27周唷~
不過唔係日日飲唷~
我成日都唔記得飲噫

大宅

As my baby (29W6D) is only 3.1 lbs
(medium & small size) , doctor said if the baby come out will have about 6 lbs.
Thus, I tried 安滿 yesterday, I hope my
baby will growth bigger...

禁止訪問

洋房

我都係飲安滿, d朋友試過好多牌子話我知呢只最易入口...

大宅

When my baby 29W6D is only 3.1 lbs
(medium & small size) , doctor said if the baby come out will have about 6 lbs.

So, I tried "On Moon", eggs and bird's nest. When 32W2D, he is already 4 lbs 7 oz (1 lbs 6 oz increase), medium size. doctor said if the baby come out will have over 7 lbs. I am so happy.
My big daughter (Tavy) : 2003-09-24 (3.14 kg)
My second son (Nok Nok) : 2007-07-25 (3.56  kg)
My third son (Yu Yu) : 2008-08-21 (3.46 kg)

首頁

尾頁

跳至