自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

人地話係接駁相,咁都有可能,只係如果話放係手機裡乘車唔見....咁我想經過上次那個又係唔見手機被勒索女星後,佢地都應該醒明,同埋佢放係手機唔安全,萬一現任女友一個唔該打開咗未死.....

大宅

好媽媽勳章

我覺得兩張都唔似假嫁囉
八點幾重有得睇
而家比人鏟晒囉

子爵府

(明報) 01月 28日 星期一 09:00PM
近日有人在網站討論區發放英皇娛樂女藝人鍾欣桐 跟男藝人陳冠希 在床上的一張仿真裸照,英皇娛樂已報案。

英皇娛樂藝人管理部周一發出聲明,指有關照片是經過移花接木處理,並非阿嬌 (鍾欣桐)本人,已就事件向警方備案及委託律師跟進。

英皇娛樂藝人管理部在聲明中指事態嚴重,已展開追查行動,一旦尋得來源及證實發放人便會即時采取法律行動。聲明又提醒市民,公開刊登色情照片屬違法行為,呼籲任何人停止發放或轉載有關照片,否則亦會追究法律行動。

子爵府

其實樓主點解咁早知英皇報警嘅.....d網上新聞啱啱先報出嚟.....係咪睇K宝呀???

侯爵府

i want to see it. Who can pm it to me ah?
:-D :-D :-D :-D

禁止訪問

畀面勳章

水晶宮

我初頭响公司睇都好覺得係真架!不過之後諗番又唔對路...E生個頭個擺位有D怪,話係自拍既又唔多似,但佢個頭既位置又真係幾離奇,真係俾人夾硬切左個頭然後擺响側邊囉!所以都有機會係假架!

至於B小姐我反而無睇喎!有幾核突???

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都想睇呀????????

子爵府

b小姐面向鏡頭食e蕉囉!!!

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原文章由 wawawaiii 於 08-1-28 09:48 PM 發表
聲明又提醒市民,公開刊登色情照片屬違法行為,呼籲任何人停止發放或轉載有關照片,否則亦會追究法律行動。

咁呢個算唔算啦

相關主題已刪 太過有爭議性

證清都係比英皇自己做

[ 本文章最後由 sonic04 於 08-1-28 22:45 編輯 ]
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

白兔先生,你好堅呀!咁都照登...不過B小姐嗰張都好怪,佢個樣...咁既...?

[ 本文章最後由 ~仔仔媽咪~ 於 08-1-28 22:31 編輯 ]

男爵府

醒目開學勳章

我一路睇錯以為男主角係e成.

水晶宮

原文章由 over737 於 08-1-28 22:27 發表
b小姐面向鏡頭食e蕉囉!!!

下...係咪堅架?咁都肯俾人影?就算有幾愛個男人都唔會願意成咁啦!一定係假既!我唔信!!!

子爵府

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-1-28 22:27 發表
白兔先生,你好堅呀!咁都照登...不過B小姐嗰張都好怪,佢個樣...咁既...?

B小姐果張都無登全圖咪怪怪咁囉!!!

大宅

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-1-28 22:33 發表

下...係咪堅架?咁都肯俾人影?就算有幾愛個男人都唔會願意成咁啦!一定係假既!我唔信!!!

我信係真架, 好核突架......
我坐完台北【一個無腳的的士司機】之分享! (有圖)

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2442319-1-1.html

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一句講哂無論個女人幾愛個男人, 都唔應該影呢d相, 有頭有面仲更加唔應該, 蠢 !!!

水晶宮

再望番白兔先生個POST,真係似係假相黎喎!點解兩張唔同女主角既相,男主角個表情同角度甚至打橫個頭既POST屎都係一樣咁既????-( ?-( ?-( 我無真正睇過B小姐張相,G小姐嗰張我放工前睇,依家無得睇番對比番添!但越黎越覺得D相係假...

子爵府

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-1-28 22:33 發表

情到濃時.......唉.......咁你覺得g小姐果幅係堅定流???

子爵府

睇到想嘔,個男既好賤照埋晒D賤相,女既又無知白痴,家陣D人唸咩架

首頁

尾頁

跳至