自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

水晶宮

原文章由 朝日太太 於 08-1-28 22:35 發表

我信係真架, 好核突架......

下.............仲有無得睇架...無理由無啦啦一跌就跌左兩張咸相出黎俾人登喎...係男主角佢專登定係佢地三個都得罪左人呀...但我開始覺得D相係假喎(單憑之前响公司開黎睇既G小姐相片同白兔先生登嗰張CUT左一半既B小姐相片黎比較...因為男主角個頭既位置實在太可疑...)

子爵府

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-1-28 22:37 發表
再望番白兔先生個POST,真係似係假相黎喎!點解兩張唔同女主角既相,男主角個表情同角度甚至打橫個頭既POST屎都係一樣咁既????-( ?-( ?-( 我無真正睇過B小姐張相,G小姐嗰張我放工前睇,依家無得睇番對比番添!但越黎越覺 ...

但兩幅相阿e先生個髮型同表情都唔同架喎........

男爵府

我都想睇呀!可否PM比我呀?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

I want to see ar

★★★★

子爵府

我都未睇到呀, 可唔可以PM我呀!

水晶宮

原文章由 over737 於 08-1-28 22:44 發表

但兩幅相阿e先生個髮型同表情都唔同架喎........

岩岩有bk媽咪send俾我...b小姐嗰張似係真咁喎...好核突呀!枉我以前幾鐘意佢,覺得佢勁靚女!!!:;pppp: :;pppp: :;pppp: 但係g小姐呀男主角個頭真係有d怪呢...依我既殘餘記憶咁記番...個頭真係擺到好橫好直,自拍都應該條頸唔可以咁直卦...個樣仲有d on 居居咁...無記錯既話...

男爵府

遲左tim....睇唔到

男爵府

我都未睇到呀, 可唔可以PM埋比我呀!

男爵府

可唔可以send 埋俾我睇呀
[email protected]

Thank you

子爵府

回覆 #168 ~仔仔媽咪~ 的文章

可唔可以PM比我呀!!!???

禁止訪問

睛靈勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

who can let me see?

男爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都未睇過, 可唔可以pm埋比我.

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

可唔可以pm比我

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

can anyone pm to me pls!!

[ 本文章最後由 vet 於 08-1-28 23:11 編輯 ]

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

我都要聽 (阿媽)話 我個POST的確係有點問題

就算係澄清係假相都好

我現時都唔會再 POST
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

原文章由 毛B 於 08-1-28 23:04 發表
可唔可以PM比我呀!!!???

嘩~~~大家唔駛pm我喇!我都只係日頭响香x討論區度睇到g小姐既相,我就係無keep到,所以依家我想再睇番睇下想証實一下係假相都唔得...有無人有呀...?

大家唔好pm我喇...我呢樹真係無野睇...

大宅

我都未睇到呀, 可唔可以PM埋比我呀!
thanks!!

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我又想八吓呀
pm我啦唔該

首頁

尾頁

跳至