意見反饋
義工

產前產後 今日: 31|主題: 240803

urgent! 小產點好

複式洋房

國民生產總值:289

我太太,有左8weeks, 上星期去睇醫生照到無左心跳.
唉! 本來念著有老鼠BB, 現在最担心太太,
醫生話可以吃藥自己排出或做手術,
老人家話做手術可清矖內面的野,
但太太又怕做手術, 唔知點好
另外政府做同私家有冇分別?

大宅

國民生產總值:1114

你地睇個個醫生, 應該會建議你地點做, 如佢建議你地食藥排出應該都無問題, 如果到時真係唔得都有機會要做刮宮, 唔洗太擔心, 而家跟醫生指示做先啦......仲有清左之後記住睇下中醫調理返個身體, 因為小產好傷架.......

唔好太傷心, 而家最緊要係個大人, 調理好身體好快就可以再有bb架la

複式洋房

國民生產總值:131

我都係懷孕8週bb無左心跳而小產,dr.話唔好刮宮,因為好傷同會有危險,佢話會比10-20日時間,bb會自己排出,但因為dr.話想過年前攪點,所以只比10日時間我,昨日覆診,看到bb仍未排出,於是要食藥令子宮收縮,這兩天應該會出來,現在吃了藥兩個鐘,個肚開始有些少痛。另dr.話這兩天會好似經期頭兩天的流量或更多,而且會好肚痛,所以佢寫左3日假比我。

大宅

國民生產總值:3104

我之前都係咁
不過我都係做左手術
因為都係一次過好d
全身麻醉
訓醒就係新開始
要好好關心你太太
唔好比佢咁傷心
身體好快會覺得無事
但就要好好打理
炒d薑飯+d木耳食
我果時係政府做
都ok的
祝安好

mama:肥脾phoebie bb:纖腰冰(冰)

男爵府

國民生產總值:6371

畀面勳章

原文章由 RRin 於 08-1-28 16:32 發表
我太太,有左8weeks, 上星期去睇醫生照到無左心跳.
唉! 本來念著有老鼠BB, 現在最担心太太,
醫生話可以吃藥自己排出或做手術,
老人家話做手術可清矖內面的野,
但太太又怕做手術, 唔知點好
另外政府做同私家有冇 ...

不用太擔心,最緊要調理好身體,睇中醫都係一個幾好o既選擇,身體好自然好快又會有bb架喇.

可能醫生檢查過你太太的情況食藥已ok,之後覆診佢會再檢查的,如有問題先做手術都未遲,因為刮宮真係好傷身o架!

06年我o係仁安做過刮宮手術,護士們很好很細心,做果晚入院,我做完已經10點幾,所以瞓左一晚第二日走,不過之後都請左一星期痛假:-|

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.