自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1114957537

伯爵府

冇用過,但係睇黎干唔到毛巾同牛仔褲喎

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

有d似用風筒吹衫姐...都幾貴wor~膠衣架, 一陣就爛晒啦,放係地下,d衫拖晒地lor~
我有個大既,個架係鋁既,可以掛牛仔褲,成個人咁高.工展會有第2代賣,但第一代係有紫外光既.呢幾日我都有用,吾係d衫就吾乾啦..

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 ydoris 於 08-1-29 09:08 發表
有d似用風筒吹衫姐...都幾貴wor~膠衣架, 一陣就爛晒啦,放係地下,d衫拖晒地lor~
我有個大既,個架係鋁既,可以掛牛仔褲,成個人咁高.工展會有第2代賣,但第一代係有紫外光既.呢幾日我都有用,吾係d衫就吾乾啦.. ...

ydoris, 你e隻幾銀呀? 邊度有第一代買呀?

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我用抽濕機,乾得都好快。

男爵府

買部乾衣機實際D, 樓主講果部太細, 無咩作用, 大果部又成個人咁高, 又開又關又"左"地方

實實際際買部乾衣機, 放係洗衣機上面又唔"左"地方, 乾完D衫又軟minmin, 又方便唔洗"朝行晚拆", 方便好多

panasonic果部唔貴嫁, $1XXX, 仲可以配埋個架, 如果用日本式洗衣機都用到

仲有仲有, 洗完衫唔洗"long", 放入去乾完又即刻着得, good ar!!!!

[ 本文章最後由 eva1320 於 08-1-29 09:58 編輯 ]

侯爵府

無用架, 卦多幾件衫就林.................不如正正經經買部抽濕機好過啦, 回南天還可以抽濕

我依家夜晚洗衫, 卦係廚房抽一晚第二日乾晒

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原文章由 hinhinmummy 於 08-1-29 10:13 發表
無用架, 卦多幾件衫就林.................不如正正經經買部抽濕機好過啦, 回南天還可以抽濕

我依家夜晚洗衫, 卦係廚房抽一晚第二日乾晒

d衫掛係廚房好似唔係幾好喎。

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我想用黎乾bb衫咋!
諗住唔用可以摺埋, 慳地方, 又唔係成日用, 一年用個1個月到。

子爵府

醒目開學勳章

原文章由 eva1320 於 08-1-29 09:57 發表
買部乾衣機實際D, 樓主講果部太細, 無咩作用, 大果部又成個人咁高, 又開又關又"左"地方

實實際際買部乾衣機, 放係洗衣機上面又唔"左"地方, 乾完D衫又軟minmin, 又方便唔洗"朝行晚拆", 方便好多

panasonic ...

請問panasonic $1,xxx果部係邊道有得賣

男爵府

買就去豐X, 百老X果D大型連所店, 平好多, 7折, 不過就無現貨比你睇, 現貨可以去panasonic showroom睇, 不過貴好多

我就去showroom睇完再去百老X買

原文章由 pycy 於 08-1-29 10:29 發表

請問panasonic $1,xxx果部係邊道有得賣

禁止訪問

男爵府

其實真係好有用嫁, 就其係BB細, 成日濕衫仔, 到大D戒片片, 又會成日濕褲仔, 再大個D校服乾唔切都好有用(我仔仔習慣日日洗校服)

(我意思係講乾衣機好用呀,摺得埋果D好唔方便嫁)

原文章由 anita_yps 於 08-1-29 10:27 發表
我想用黎乾bb衫咋!
諗住唔用可以摺埋, 慳地方, 又唔係成日用, 一年用個1個月到。

[ 本文章最後由 eva1320 於 08-1-29 11:22 編輯 ]

珍珠宮

"嫌"

其部機太細,一次過乾得幾件,顧得BB衫,大人衫又無得乾;天氣太濕時,開24hrs先乾得一家大小d衫,哂氣!

一年搞得個10次8次,與其買舊貢ge野哂地方仲要計電費,我寧願送落街叫人焗乾,一家大小d衫(including jeans)一次過2hrs搞掂,都係$30;尋日先叫姐姐焗一轉,包接衫,唔使煩

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

係架,有位梗係乾衣機好啦,不過我就吾合用啦,因為我係天台晒衫既,部機吾可以放天台架,夏天又吾洗用佢wor~住到無雷公咁遠,買塊麵包都要搭車就吾可以攞去洗衣店啦.部野吾用一箱咁都幾煩,開左個廳又吾用得架.要小朋友吾係屋企or入晒房先開架.我係8成乾先用佢既.我就好合用啦.但一般市區既,不如用乾衣機架..

首頁

尾頁

跳至