意見反饋
義工
[2006年] BB e+識D嘜分享站^V^

子爵府

國民生產總值:14476

識行識走,
識叫pa 好準 ,叫ma 唔準 叫咗pa ,識用d bb手語溝通 , 開始學講其他嘢!d幾日識講鴨,不過佢講鴨嘅發聲"鴨鴨聲",我老公話佢講到好似嘔咁 ...鴨....
唔係好食粥,想食飯,但又食唔多 ,有d煩.
好多嘢都知...我地話去街街,佢就去攞鞋,仲會攞埋我地果對:loveliness:
你地都分享下la!

王國熱話
未出社會已經財務自由
inmotion 3.8%p.a. 存款是否有上限?
11月定期懶人包(Updated on 2/11)
30歲每月儲$2000, 只買股票收息,55歲可退...

男爵府

國民生產總值:8478

好媽媽勳章

識講爸爸,媽媽,公公,麻麻,姐姐,街街,車車,波波,奶奶,曳曳,覺覺,白白,腳腳,鼻鼻,矇矇,bang bang,家姐,daddy,mami
識指腳腳,鼻鼻,手手
識做洗手手,飛吻,byebye,握握手
去街時識搵鞋襪著,平時唔肯著襪,但去街就叫我地幫著
不過,佢仲未敢放手企,行都只係似隻蟹

珍珠宮

國民生產總值:38184

好媽媽勳章

識講,,爸爸,,媽咪,,婆婆,,伯伯,,姐姐,,爺爺,,波波,,D D DUCK(沖涼果隻鴨),,包包,,花花,,奶奶,,曳曳..
識,,請請,,揮手HALO,,拜拜,,飛吻,,抹咀仔,,拍手,,點蟲蟲,,握手,,識行..
識指,,頭,,頭髮,,眼耳口鼻,,舌頭,,牙仔,,
識指邊隻係狗,邊D係花,邊隻係貓,,
暫時諗唔到仲識D乜,,
食野方面就煩D,,唔多肯食奶(食3安),,
唔食粥,,食飯(又係唔食得多),,
我有兩隻大小魔怪""

禁止發言

國民生產總值:21629

醒目開學勳章 畀面勳章

子爵府

國民生產總值:14476

同我個女一樣,成日望住我叫 pa...
原文章由 anaBB 於 08-1-29 11:07 發表
識講爸爸, 餅餅, 謝謝, 牙牙, 毛毛(怪獸公司), 阿boo(怪獸公司), mickey, kitty, 波, bus, 婆婆, mum mum, 咆哮(扮獅子), ap ap(扮鴨), 喵喵(扮貓), 惡惡(指住d污糟野), 唔係好識叫媽媽, 成日叫我做爸爸:-(
識揮手, ...

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.