跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 Ina 於 08-2-18 16:46 發表
sorry ar....

我已報了另一班playgroup, 撞左時間. 

咁而家仲有一個位,有無其他mami有興趣呀?

我係0612媽咪, 我想補上 Ina 個位呀, 我今日親身去申請 member, 受埋我玩得唔得呀??

[ 本文章最後由 tulipsodas 於 08-2-19 11:50 編輯 ]

大宅

回覆 #3 PHmami 的文章

Hi PHmami,

In case 3:30 class is full, I am also ok for all lessons on Saturday afternoon at Shek Kip Mei.

Thanks for your arrangement.

大宅

Dear tulipsodas,

唔好意思!在 Ina 退出前已有一位 mami PM比我排 waiting,而且已 confirm 會補上。如果再真有任何變動,我會第一位第一時間通知妳!
不過順道一提,妳可以獨立名義參加,並須盡快申請為會員,否則到入表日可能趕不及有會員編號哩!

PHmami

原文章由 tulipsodas 於 08-2-19 11:19 發表

我係0612媽咪, 我想補上 Ina 個位呀, 我今日親身去申請 member, 受埋我玩得唔得呀??
我拿甚麼報答耶和華向我所賜的一切厚恩 。(詩篇)

大宅

Dear all,

現已回复確認名單如下:(Ina 退出後已有補上 ttbb30)

vivilama
ttbb30
BelB
Lap Hang (BB) - sony_ar
PHmami
Golfer504
azwildcats
joy and peace

所有媽咪均已提供資料,只個別欠會員編號,請於收到後PM 給我!

PHmami

大宅

原文章由 PHmami 於 08-2-20 09:40 發表
Dear tulipsodas,

唔好意思!在 Ina 退出前已有一位 mami PM比我排 waiting,而且已 confirm 會補上。如果再真有任何變動,我會第一位第一時間通知妳!
不過順道一提,妳可以獨立名義參加,並須盡快申請為會員,否則到入表日可能 ...

唔緊要啦, 我又去試 Join 其他媽咪先, 唔該晒你~~~

大宅

Dear all,

希望各媽咪 keep 住上嚟呢個 forum 了解動向,因我本身番工、番學、番屋企揍2個,真的無時間每事PM給各位,請大家請勿介意!

另在此確認呢組已足 8 位幼兒參加,只待 3月5日去報名,當日我們須要一位 代表前往取籌 (如沒有其他家長去的話,便由我作代表了,不過我要請假,故如有其他家長 available 前去,便真真感激了!)。

當日取籌後確認自組班成功後,我會傳真參加者資料給基教,另各人須各自於 3月7日或以前遞交申請表及支票繳費!

PHmami

大宅

Hello!!!

如未有其他家長前往取籌,故由我作代表的話,我會於3月5日代表前往,而時間會是八 至 九時正前到達,因我亦只是參加的其中一人,並非代表該/任何機構,故不保証包班必定成功,而三個時間選擇中,首選為 Sat. 3:30-4:30 pm 如已 full 則會順延至 4:45 - 5:45 pm >> 再也是 full 的話便會選擇 2:15- 3:15 pm 了!請知悉以上安排!

PHmami

大宅

唔好意思sorry 呀, 因為0612個邊有TST的地點, 這對我黎講比較方便, 所以我諗我會JOIN佢地, 我都係唔好阻止你的QUOTA了...But anyway都非常感激你的arrangement!!!

大宅

That's OK!!

原文章由 ttbb30 於 08-2-20 13:47 發表
唔好意思sorry 呀, 因為0612個邊有TST的地點, 這對我黎講比較方便, 所以我諗我會JOIN佢地, 我都係唔好阻止你的QUOTA了...But anyway都非常感激你的arrangement!!!

大宅

Dear all,

現已回复確認名單如下:(Updated)

vivilama
BelB
Lap Hang (BB) - sony_ar
PHmami
Golfer504
azwildcats
joy and peace

有一個 退出 ,現有七個但我唔會再主動找人補上,因我向基教查過七個亦可包班。

PHmami

[ 本文章最後由 PHmami 於 08-2-20 14:40 編輯 ]

大宅

HI vivilama, BelB, sory_ar, Golfer504, azwildcats, & joy and peace,

I already PM my mobile no. to all you for contact use.

PHmami

別墅

Hi PHmami,
I am 0611 mami. I am interested to join your group as well. I am a member already. May I join as I see that you still have one vacancy?
Thanks!

大宅

Hi pnaw,

OK!! pls check PM. Tks!!

PHmami

原文章由 pnaw 於 08-2-21 11:18 發表
Hi PHmami,
I am 0611 mami. I am interested to join your group as well. I am a member already. May I join as I see that you still have one vacancy?
Thanks!

複式洋房

Can I be on the waiting list?

Hi PHmami,
I am 0610 mami. I am interested to join your group. Anytime at any location on Sat / Sun will be ok for me. I am also a member. May I join your group, if not, can I be on the waiting list in case someone would withdraw, please ?

Thank you
Cedriciu

複式洋房

幼潛係咩黎架? 對小朋友有咩用?

原文章由 PHmami 於 08-1-28 18:26 發表
自組幼潛 - 大坑東 - Sat. 3:30-4:30 PM
有媽咪有興趣嗎?

大宅

sorry. BB 月份相差不可超過在3個月,所以即使有退出也可能不適合你BB 參加了!你可嘗試 join 0608 ~ 0612 媽咪會的幼潛!

原文章由 cedriciu 於 08-2-22 23:58 發表
Hi PHmami,
I am 0610 mami. I am interested to join your group. Anytime at any location on Sat / Sun will be ok for me. I am also a member. May I join your group, if not, can I be on the waiting list ...

大宅

回覆 #1 PHmami 的文章

How do u inform us the result?

大宅

I will call all you!!

原文章由 vivilamma 於 08-3-4 14:08 發表
How do u inform us the result?

複式洋房

PHmami,

我想問下這一組是否成功?你上次 email 講如成功,要在3月7日前遞交申請表。

謝謝了!

大宅

Dear azwildcats & all,

HKCS will advise us before 01 April. and we need send them application form and cheque within 3 days if OK.

PHmami

原文章由 azwildcats 於 08-3-5 21:56 發表
PHmami,

我想問下這一組是否成功?你上次 email 講如成功,要在3月7日前遞交申請表。

謝謝了!

首頁

尾頁

跳至