影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:MC1128 發表於 16-3-24 16:34 咁, 要

原帖由 soscho 於 16-03-24 發表
情況直頭同當年星星一樣, 報紙鋪天蓋地咁報導, 唔睇好似追唔上潮流咁, 冇話題, 我覺得marketing 應記一大功 ...
仲要多謝Viu

伯爵府

引用:Quote:原帖由 soscho 於 16-03-24 發表情況

原帖由 Pr0udfish 於 16-03-24 發表
仲要多謝Viu
呢份開台大禮絕對winwin

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

無聊之下又跑去看了幾集《結婚契約》,故事老土,男女主也不怎麼樣,李瑞鎮我看戀人時曾經迷得不要不要,但現在反而沒感覺了。UIE演技雖然還不成熟但這劇裡確是有大進步,幾場哭戲都演得不錯。但讓我迷上的是裡面演恩星的小演員,不管撒嬌、鬧別扭、認真說教時都棒棒噠,才幾歲小孩,韓國的童星真是一個比一個強。

另外跳著看了兩集《玉氏南政基》,除了感歎李瑤媛當了三個孩子的媽,那身材樣貎真是十年如一日,居然還有少女味,尹相鉉卻臉部浮腫老態現外,故事對我完全沒吸引力,應該不會看下去。

看完第九集《太陽的後裔》,拍攝取景打燈真是一流,完全就是一部用軍人戰場背景作為包裝的精裝追女仔,宋慧喬的演技還不如金智媛。不過我對宋小姐沒有期望,固然也不會失望。宋仲基現在紅到上天,我倒是為他擔心,接下來他要演什麼,他的臉固然帥,但就是太young太奶油,可塑性反而不及金秀賢。

子爵府

回覆 wyl 的帖子

用軍人戰場背景作為包裝的精裝追女仔

very true!!

我覺得宋小姐根本不需要表現演技, 大家唔好怪佢, 導演, 編劇,攝影只係想撚靚個畫面, 無諗過用演技、劇情來感動觀眾

伯爵府

2018復活節勳章

引用:無聊之下又跑去看了幾集《結婚契約》,故事

原帖由 wyl 於 16-03-24 發表
無聊之下又跑去看了幾集《結婚契約》,故事老土,男女主也不怎麼樣,李瑞鎮我看戀人時曾經迷得不要不要,但 ...
精裝追女仔 絕妙的劇名

子爵府

引用:無聊之下又跑去看了幾集《結婚契約》,故事

原帖由 wyl 於 16-03-24 發表
無聊之下又跑去看了幾集《結婚契約》,故事老土,男女主也不怎麼樣,李瑞鎮我看戀人時曾經迷得不要不要,但 ...
一樣感覺,不知怎地,看了九集也沒法集中看。太陽現與當年星星一樣紅,但我對星星還有點追看感覺,然在只是湊熱鬧,費事太out,但男女主都不及金秀賢及全智賢。反而覺得那個鬼佬演員做得不錯,哈!一般西人在其他外語片都無咩表情,這個反派幾型,和入型入格。

子爵府

引用:Quote:原帖由 wyl 於 16-03-24 發表無聊之

原帖由 Pr0udfish 於 16-03-24 發表
精裝追女仔 絕妙的劇名
所以全套劇主線就是追女,靚人靚景。精裝軍人追女仔

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

familyking 發表於 16-3-25 11:45
一樣感覺,不知怎地,看了九集也沒法集中看。太陽現與當年星星一樣紅,但我對星星還有點追看感覺,然在只是 ...
但我中意睇晋久同金智媛呢對,兩個我都中意,仲有醫生前輩和護士長

子爵府

引用:Quote:familyking 發表於 16-3-25 11:45 一

原帖由 wyl 於 16-03-25 發表
但我中意睇晋久同金智媛呢對,兩個我都中意,仲有醫生前輩和護士長
是,忘了前輩那對都得意。喜歡男前輩,記得他是九回男主的死忠friend.

伯爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:原帖由 Pr0udfish 於 16-03-24 發表

布利知道你翻煲緊最佳,回應一句充電,好可愛呢!

伯爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:原帖由 soscho 於 16-03-23 發表你地

原帖由 tra5212 於 16-03-24 發表
但今日路透張相好瘦哦,成個少女咁
BB出左世未呀?貼個靚ee同你say個hi,媽咪加油!!

伯爵府

Pr0udfish 發表於 16-4-1 10:16
呢件衫顯得條腰好似花樽咁瘦

伯爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:原帖由 Pr0udfish 於 16-03-24 發表

返來呢處回應你吖,外面好多太陽粉絲。
你句睇緊亞視好正 魚樂無窮有冇咁高收視呢?

伯爵府

Pr0udfish 發表於 16-4-1 10:20
返來呢處回應你吖,外面好多太陽粉絲。
你句睇緊亞視好正 魚樂無窮有冇咁高收視呢?:hahah ...
為慶祝亞視熄燈...慶祝愚人節....慶祝公司新一個財政年度, 4月將會加人工......

我決定.........開布利第二章, 請多多捧場

伯爵府

引用:Quote:原帖由 tra5212 於 16-03-24 發表但

原帖由 Pr0udfish 於 16-04-01 發表
今日下午出左世啦,累爆,生完我即刻同老公講,生埋呢個我唔會再生,兩個仔夠哂!

伯爵府

引用:Quote:原帖由 Pr0udfish 於 16-04-01 發表B

原帖由 tra5212 於 16-04-01 發表
今日下午出左世啦,累爆,生完我即刻同老公講,生埋呢個我唔會再生,兩個仔夠哂!

...
恭喜晒、辛苦晒,媽媽,叫老公要對你更加好呀

我開左二号舖,一齊入去傾

伯爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:原帖由 Pr0udfish 於 16-04-01 發表B

...
恭喜恭喜,產程好順利吧,記住要好好休息,出院有排忙啊!得閒要入來update我地近況啊!

祝BB快高長大,精伶活潑,好快陪哥哥踢波波喇!

侯爵府

...
恭喜恭喜!我兩個女夠哂數x2
祝bb健康,你身體盡快復原

子爵府

引用:Quote:原帖由+Pr0udfish+於+16-04-01+發表B

...
恭喜恭喜,媽咪好叻

首頁

尾頁

跳至