跳至

首頁

尾頁

男爵府

想租旅遊車 但先點人數再決定

上車地點 :

a) 觀塘
b) 南昌
c) 屯門

請選擇上車地點

日期 : 2008年3月21日星期五
時間 : 待定
地點 : 錦田鄉村俱樂部 http://yl.com.hk/ktcc/
1) 鱷魚少 + 鱷媽 + 管理員 --------------(a)
2) 金毛少 + 俏秘
3) 蚊豬 + 蚊媽
4) 唱k仔 + 金牌經理人
5) momo + olimo--- by bus from sheung shui (77K)
6) 樂少 + 樂媽 + 樂爸 -------------- (a)
7) 蛋蛋 + 蛋爸 + 蛋媽 (蛋婆+蛋公待定)
8) 豬肉 + 豬肉媽 + 豬肉佬
9) 晴晴 + 晴晴媽 + 晴晴爸 (晴晴表姊同婆婆待定)--(c)
10) 梓悠 + 梓悠媽 + (梓悠爸待定).................(a)
11) 小燊 + 小燊媽 + 小燊爸 (小燊嫲待定)
12)小蕎+蕎媽+蕎爸.......................(b)
13) NaNa + Kei爸 + Kei Kei
14)雯雯+雯雯爸妈
15)澄澄豬+澄澄媽+澄澄爸.......................(a)
16) 諾然+玉兒+爸爸+媽咪+麻麻.................. (c) how much?
17)vane+nana+vane爸
18)myfirstbaby (3A 1B)
19) 多寶 + 獎劵管理局
20) 恐龍妹妹 + 馬騮哥哥 + 爸爸+媽咪
21)露露+露露媽+露露爸
22) 愷晴 + 晴媽 +晴爸
23) 伍筒一家三口
24)軒軒豬+Pat爸+Vic媽(patvicbb)
25) carmenlook (2A1B)

洋房

我想join, 澤澤豬, 澤爸, 澤媽, 想問自己駕車去有車位嗎, 收費如何呢?
原文章由 MYLIM 於 08-2-24 23:04 發表

上車地點 :

a) 觀塘
b) 南昌
c) 屯門

請選擇上車地點

地點 : 錦田鄉村俱樂部 http://yl.com.hk/ktcc/
1) 鱷魚少 + 鱷媽 + 管理員 ...

大宅

鱷魚媽,

如果自己搭的士, 請問邊個西鐵站最近呀??

禁止訪問

好媽媽勳章

我都有興趣喎!

大宅

shirleytong28,

Hi!:)

由於我哋住喺港島區, 可能就唔到一齊搭旅遊車, 我想請問妳知唔知嗰度有冇停車位提供?

Thanks!!

[quote]原文章由 shirleytong28 於 08-2-22 11:19 發表

上車地點 :
a) 觀塘
b) 南昌
c) 屯門

大宅

swisslady,

我啱啱睇過佢哋嗰web-site, 最近個站好似係 '錦上路'站.

原文章由 swisslady 於 08-2-25 17:11 發表
鱷魚媽,

別墅

I choose b, thx!

大宅

錦田鄉村俱樂部

有機牛牛樂園、大榮華圍菜一天團

出發日期 : 2008321 (星期五)
集合地點 : 觀塘、荃灣/南昌、屯門
集合時間 : 上午10:00
參加人數 : ( 55/60 )一車計算, 如人數不足須補車差每個$35, 嬰兒收費每位$35 (0-3, 只佔車位, 不佔用餐)

團費 :每位 $138 (大小同價)

**團費巳包括領隊小費**

團費包括 :
1.
乘坐本公司冷氣旅遊車
2. 專業領隊隨團出發
3. 享用豐富午餐
4. 趣味遊戲及幸運抽獎
5. 加送旅遊平安保險每位十萬元正

:

確認後先付$3000 訂金, 出發十天前付清餘款

[ 本文章最後由 angelhon 於 08-2-28 09:22 編輯 ]

大宅

行程概要:

1000-

於指家地點集合
1030-
前往牛牛樂園
1130-

可餵食可愛的黑白色乳牛, 試飲新鮮鮮奶, 了解吸取鮮奶過程等…
1215-
乘車前往大榮華
1300-
享用豐富午膳
1400-
乘車前往錦田樂園
1430-
參觀佔地廣達一百萬平方呎的錦田樂園, 內裡有士多啤梨園, 苗圃工作坊、有機農
場、養蜂場、蘭花種植、兔仔樂園、兒童樂園是戶外康樂的好地方
1600-
回程返回集合點

** 行程先後次序以當日交通情況為準 **
餐單

圍頭五味雞一隻

盆菜豬肉一碗

時菜鯪魚球一碗

糖醋酥肉青一碗

白水浸烏頭一條

蠔油炆北菇一碗

蟹肉河口絲一碗

香茜燒米鴨一隻

陳皮豆豉蝦一碗

奶王水晶飽一打

合時糖水

** 以上餐單只供參考,一切餐單內容按當日安排為實! **

[ 本文章最後由 angelhon 於 08-2-28 09:42 編輯 ]

男爵府

hihi

[ 本文章最後由 shirleytong28 於 08-2-26 16:39 編輯 ]

大宅

我地要於三月頭確定人數及先付$3000訂金
請大家必須於4/3/2008(下星期二)前存入你團費的總金額到
HSBC: 556-5-063814 Hon Ching Man

入數後請pm我
參加人數(大人/小童同價及0-3歲BB)

入數的金額
付款日期/時間/Ref.
選擇上車集合地點: 觀塘/荃灣/屯門

團費: 每位$138(大小同價)**團費巳包括領隊小費**

0-3歲嬰兒收費: 每位$35
(只佔車位, 不佔用餐)

*以收錢作實報名,餘期未付則作自動取消早前之報名登記*

[ 本文章最後由 angelhon 於 08-2-26 17:07 編輯 ]

男爵府

angelhon..........................

你地話嘞.....我地0611係咪又多一個樣靚身材正兼有heart嘅好媽媽??!!!

Angel 果然係 Angel!!!

原文章由 angelhon 於 08-2-26 16:29 發表
請大家必須於4/3/2008(下星期二)前存入你團費的總金額到
HSBC: 556-5-063814 Hon Ching Man

入數後請pm我
入數的金額
付款日期/時間/Ref. ...

[ 本文章最後由 pb12hk 於 08-2-26 16:50 編輯 ]

大宅

你咪up啦....快d入錢呀....我要收到你同史葛個名呀~~

身材正 拍馬都未跟得上你啦....鬼婆

原文章由 pb12hk 於 08-2-26 16:49 發表
angelhon..........................

你地話嘞.....我地0611係咪又多一個樣靚身材正兼有heart嘅好媽媽??!!!

Angel 果然係 Angel!!!

...

[ 本文章最後由 angelhon 於 08-2-26 16:58 編輯 ]

男爵府

鬼婆 你決定左未呀

原文章由 angelhon 於 08-2-26 16:57 發表
你咪up啦....快d入錢呀....我要收到你同史葛個名呀~~

身材正 拍馬都未跟得上你啦....鬼婆

伯爵府

好媽媽勳章

我去唔到啦!
今朝我娘親同我講, 今年佢舊曆生日就啱啱係耶穌受難日喎!我當時傻下傻下,唔知佢講邊日, 返到公司, 望望月曆, 先知,佢講緊係 21/3
我妹妹帶佢去旅行慶祝西曆生日, 咁我呢個家姐, 唯有同佢慶祝舊曆生日啦!

男爵府

醒目開學勳章

原文章由 Doraemon_ng 於 08-2-27 13:04 發表
我去唔到啦!
今朝我娘親同我講, 今年佢舊曆生日就啱啱係耶穌受難日喎!我當時傻下傻下,唔知佢講邊日, 返到公司, 望望月曆, 先知,佢講緊係 21/3
我妹妹帶佢去旅行慶祝西曆生日, 咁我呢個家姐, ...

I can't go also because I will go to China...

12)小蕎+蕎媽+蕎爸.......................(delete)

大宅

15)澄澄豬+澄澄媽+澄澄爸.......................唔去到
澄澄小公主的家

大宅

為免行程過於緊湊, 現作出更改, 請參閱下幾個post的行程資料

大宅

入數後請pm我
入數的金額
付款日期/時間/Ref.
選擇上車集合地點:

a) 觀塘
b) 荃灣/南昌 (取較多人選一個)
c)屯門

團費: 每位$138(大小同價)**團費巳包括領隊小費**

0-3歲嬰兒收費: 每位$35
(只佔車位, 不佔用餐)

1) shirleytong28 (2位+1B) ------ (a) PAID
2) 金毛少 + 俏秘
3) 蚊豬 + 蚊媽
4) 唱k仔 + 金牌經理人
5) momo + olimo--- by bus from sheung shui (77K)
6) 樂少 + 樂媽 + 樂爸 -------------- (a)
7) 蛋蛋 + 蛋爸 + 蛋媽 (蛋婆+蛋公待定)
8) 豬肉 + 豬肉媽 + 豬肉佬
9) angelhon (3位+2B) ------ (c) PAID
10) MYLIM (2位+1B) ------ (a) PAID
11) 小燊 + 小燊媽 + 小燊爸 (小燊嫲待定)
12) NaNa + Kei爸 + Kei Kei
13)雯雯+雯雯爸妈
14)vane+nana+vane爸
15)myfirstbaby (3A 1B)
16) 多寶 + 獎劵管理局
17) 恐龍妹妹 + 馬騮哥哥 + 爸爸+媽咪
18)露露+露露媽+露露爸
19) 愷晴 + 晴媽 +晴爸
20) 伍筒一家三口
21)軒軒豬+Pat爸+Vic媽(patvicbb)
22) carmenlook (2A1B)

*以收錢作實報名,餘期未付則作自動取消以上之報名登記*

[ 本文章最後由 angelhon 於 08-2-28 09:41 編輯 ]

男爵府

weiwei swisslady
你幾多個人去呀?
我可能一個人去
如果去既我會係錦上路打的

原文章由 swisslady 於 08-2-25 17:11 發表
鱷魚媽,

日曦 - 2006/11/18 02:29am(2.65kg)
2nd - 2008/05/16
3rd - 2009/06/09
4th - 2012/01/07 14:14pm (3.57kg)
4次懷孕 但只有2個出世, 沒能力帶到世上的, 媽咪沒有忘記, 你永遠在我心裡,懷念你們

首頁

尾頁

跳至